Elif: Η Ελίφ κάθεται σε ένα παγκάκι, άρρωστη και πεινασμένη

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Κίραζ ανοίγει την καρδιά της στον Σαντίκ. Ο Σαντίκ επιμένει πως το τι συμβαίνει στα μέλη της οικογένειας δεν τους αφορά αλλά η Κιράζ επιμένει ότι πρέπει να μάθουν την αλήθεια.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Το ζευγάρι τσακώνεται και η Αρζού τους ακούει και στη συνέχεια απειλεί την Κιράζ. Η Κιράζ νιώθει μεγάλη ανησυχία. Το επόμενο πρωί η Κιράζ μιλάει ξανά με τον Σαντίκ και αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στην οικογένεια και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο χωριό τους.  Η Ελίφ κάθεται σε ένα παγκάκι, άρρωστη και πεινασμένη.

Ακολουθεί έναν πωλητή κουλουριών και χάνει το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά της. Ο Μουχσίν και η Νουρτέτν δεν μπορούν να βρουν την Ελίφ και κουρασμένοι επιστρέφουν σπίτι τους. Το επόμενο πρωινό, όταν ο Μουχσίν πηγαίνει να ψάξει για την Ελίφ, η Νουρτέν τηλεφωνεί στην αδελφή της και της μιλάει για την ανταμοιβή, που δίνει η οικογένεια της Ελίφ. Οι δυο τους αποφασίζουν να ψάξουν μαζί για τη μικρή. Ο Μουχσίν βρίσκει την Ελίφ αναίσθητη στο πάρκο.  Η Μελέκ αναζητά και εκείνη την Ελίφ στο πάρκο και βρίσκει το τσιμπιδάκι των μαλλιών της. Πιστεύει πως η Ελίφ θα γυρίσει σπίτι και δεν θα τη βρει και φεύγει. Δείχνει στη Ζεϊνέπ και την Τουλάι το τσιμπιδάκι και πιστεύει πως η Ελίφ είναι στο πάρκο. Θέλει να πάει αλλά η Ζεϊνέπ και η Τουλάι την εμποδίζουν. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται το μωρό, που περιμένει και τον Σελίμ και είναι δυστυχισμένη γιατί δεν μπορούν να είναι μαζί και να χαρούν.  Η Γκόντζα είναι ανήσυχη και λυπημένη επειδή υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου.

Ο Ερκούτ την παρακολουθεί και η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως η Αρζού τον κοροϊδεύει χρησιμοποιώντας τη Ζεϊνέπ.  Προσπαθεί να τον πείσει για αυτό αλλά ο Ερκούτ δεν την ακούει.  Η Τουλάι συνειδητοποιεί πως η ναυτία της Ζεϊνέπ οφείλεται στην εγκυμοσύνη της.

Η Τουλάι της λέει πως δεν θα έπρεπε να κρύβει μια τόσο ευχάριστη είδηση αλλά η Ζεϊνέπ δεν θέλει να το μάθει ακόμα κανείς. Η Κιράζ και ο Σαντίκ θέλουν να μιλήσουν στον Κενάν και την Αλιγιέ αλλά μητέρα και γιος, δέχονται ένα τηλεφώνημα από την Τουλάι σχετικά με τη Ζεϊνέπ και την κατάστασή τους. Ο Κενάν λέει στο ζευγάρι πως θα τους ακούσουν αργότερα και φεύγει μαζί με την Αλιγιέ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top