«Αν έρθεις στο μπάνιο μου, θα δεις μόνο ένα πράσινο σαπούνι»-Ποιος το είπε;

«Είχα πάντα μια σπαρτιάτικη ζωή»

«Αν έρθεις στο μπάνιο μου, θα δεις μόνο ένα πράσινο σαπούνι»! Αυτή η δήλωση του Θανάση Βισκαδουράκη αρχικά μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Ουκ ολίγες φορές, ο ηθοποιός έχει μιλήσει για τη ζωή του, δίχως να κρύψει ότι αρκείται στα λίγα και δεν του αρέσουν οι πολυτέλειες.

«Είχα πάντα μια σπαρτιάτικη ζωή. Αν έρθεις στο μπάνιο μου, θα δεις ένα πράσινο σαπούνι. Μου λέει δεν έχεις σαμπουάν; Λέω, όχι! Κεφάλι σώμα με ένα σαπούνι; Ναι, με ένα σαπούνι. Πήγα κάποια στιγμή πήρα σαμπουάν, τα πέταξα όλα και γύρισα στο πράσινο σαπούνι. Πιο δυνατό και πιο φθηνό και πιο υγιεινό. Μας έχει φάει πολύ το λούσο», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Το πρόσωπό του φωτίζεται όταν μιλάει για τη σύζυγό του, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένειά του.

«Χαμογέλασε η ψυχή μου. Ένα απλό κορίτσι, ένα λιτό κορίτσι, με αρχές από την οικογένεια της που το ζηλεύω πάρα πολύ αυτό. Κάθε Κυριακή να τρώει μαζί όλη η οικογένεια, να είναι κλειστή αυτή η ριμάδα η τηλεόραση, αυτό το κινητό να το πετάξεις να μην υπάρχει σε ένα τραπέζι.


Θα ήθελα πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου, αλλά ζούμε σε δύσκολες εποχές. Κακώς το λέω εγώ, ένας άνθρωπος που έχω πολύ αισιοδοξία μέσα μου, θάρρος, απλά επειδή έχω φτάσει ήδη στα 50, επειδή το ζω το παιδί μου, είμαι συνέχεια δίπλα μου και στη γυναίκα μου, δεν είναι εύκολο να μεγαλώσεις παιδιά».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top