Ραγδαίες αλλαγές στο Masterchef 3: Το στοίχημα των κριτών τα αλλάζει όλα!

Η ανακοίνωση των κριτών που αιφνιδίασε τους παίκτες

"Στο καινούργιο Masterchef το παιχνίδι παίζεται αλλιώς!". Αυτή η φράση βγήκε από το στόμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το χαμόγελο στο στόμα των νέων παικτών του διαγωνισμού μαγειρικής πάγωσε!

Ανατριχίλα, άγχος και... πρόκληση ένιωσαν οι περισσότεροι από τους νέου υποψηφίους, που πέρασαν στο bootcamp. Αλλά "η μάχη δεν είναι μόνο δική σας", είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Κι αυτό όπως ακούστηκε μερικά δευτερόλεπτα μετά, είναι ότι στον τρίτο κύκλο του MasterChef θα έχουν και οι 3 κριτές... άμεση εμπλοκή!  

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν βάλει μεταξύ τους στοίχημα για το ποιος θα βρει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

«Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας 7 ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας. Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μεντορές σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου. Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting (αναζήτηση) και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι «κόβει» καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef», είπαν στους διαγωνιζόμενους μάγειρες.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο MasterChef 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top