Ο Κουρκούλης το παραδέχτηκε: Πέρασε κρίση στο γάμο του με την Κελεκίδου

Έδωσε μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις του

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όλα ο Νίκος Κουρκούλης. Και φυσικά, δεν απέφυγε ερώτηση σχετική με τις φήμες που ήθελαν τον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου να περνάει κρίση.

«Τα περνάνε τα ζευγάρια αυτά τα πράγματα όταν είναι χρόνια μαζί. Με την Κέλλυ γνωριζόμαστε από το 2004. Επομένως, είναι ευνόητο να υπάρχουν κάποιες τριβές και προστριβές. Η αγάπη ξεπερνάει τα πάντα. Υπάρχουν και δύο παιδιά και μια οικογένεια συγκεκριμένη. Είμαστε παιδιά από λαϊκές οικογένειες, έχουμε μάθει έτσι και προσπαθούμε παρόλα τα άλλα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας», δήλωσε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα», σε μια από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις του μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του, που όπως εξομολογήθηκε, ξεπέρασε με τη βοήθεια του Θεού και για την οποία αποκάλυψε ότι θα γράψει ένα βιβλίο που θα περιγράφει τα όσα έζησε. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας. «Την περιπέτεια της υγείας μου την έμαθε ο κόσμος πολύ μετά γιατί ήταν μια μεταφυσική κατάσταση που είχα ζήσει στο Άγιο Όρος και ήταν ένα θέλημα των πατέρων εκεί με τους οποίους συνομιλούσα που στην αρχή δεν ήταν τόσο θετικοί να μάθει ο κόσμος, να βγει προς τα έξω. Είχα ένα πρόβλημα υγείας στο οποίο με βοήθησε το μέρος, η Παναγία, το ανώτερο ας πούμε να το ξεπεράσω. Γράφω ένα βιβλίο σχετικά με αυτό. Έχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top