Ειρήνη Στεριανού: Τι απάντησε για το...«αμαρτωλό παρελθόν» της

Το μοντέλο δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια δημοσιεύματα

Για την ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίους, η οποία στις οντισιόν του GNTM της είχε πει πως «βλέπει μόνο δύο στήθη», για τον χωρισμό της, αλλά και το ότι διαφήμιζε ξενοδοχείο ημιδιαμονής μίλησε η Ειρήνη Στεριανού για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη, το βράδυ της Τρίτης.

«Δεν ξεχνιέται. Η Ηλιάνα μου είχε πει πως το μόνο που βλέπει σε μένα είναι δύο στήθη. Το στήθος μου δεν είναι φυσικό. Τους το είπα από μόνη μου. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί με υποτίμησε και μου μίλησε σαν να είμαι ένα κοριτσάκι… Δεν μου αρέσει να με υποτιμάμε, αλλά επειδή είμαι πολύ ευγενική, δέχτηκα τις κριτικές και νομίζω σε καλό μου βγήκε. Στην πορεία κράτησα τα σχόλια του κύριου Σκουλού και της κυρίας Καγιά, γιατί τους θεωρώ πιο έμπειρους σε αυτό τον χώρο», είπε αρχικά το μοντέλο στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο “Greece’s Next Top Model” μίλησε και για τον λόγο που αποφάσισε να χωρίσει μετά από μία μακροχρόνια σχέση.

“Είχαμε 4,5 χρόνια σχέση και αυτό το βίντεο στη Μύκονο ήταν στις αρχές που ήμασταν μαζί. Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω, γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι. Το παιχνίδι μπορώ να πω ότι μας ένωσε λίγο, γιατί είχα την ανάγκη να έχω κάποιον άνθρωπο δικό μου να επικοινωνώ, έστω αυτά τα πέντε λεπτά που είχαμε να μιλήσουμε", είπε, καταλήγοντας: "Αλλά εν τέλει είδαμε ότι δεν έχω ούτε εγώ να δώσω περισσότερα σε αυτή τη σχέση, ούτε να πάρω… Και θεωρώ ότι έγινε την κατάλληλη περίοδο, γιατί κι εγώ τώρα έχω να ασχοληθώ με την καριέρα μου, με αυτά που τώρα μπορώ να πάρω από το παιχνίδι. ”.

Όσο για το πώς βρέθηκε να διαφημίζει ξενοδοχείο ημιδιαμονής; Η Ειρήνη Στεριανού ξεκαθάρισε πως το αντιμετώπισε, όπως θα αντιμετώπιζε κάθε άλλη δουλειά που θα καλούταν να κάνει ως μοντέλο. Μίλησε, τέλος, και για το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει και την έδειχνε να χορεύει πάνω σε μπαρ στη Μύκονο, ενώ την έλουζαν με σαμπάνιες.

«Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στεναχωρηθεί γιατί ξέρω ποια είμαι. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να στενοχωρηθεί. Τα χιουμοριστικά που κάνει ο κος. Μουτσινάς, χαίρομαι και γελάω με αυτά. Οι δημοσιογράφοι που γράφουν άρθρα κακοπροαίρετα, αυτό δεν μου αρέσει, αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να λυγίσει. Αυτό με τις σαμπάνιες, είχα δει σε τίτλο να γράφει “το αμαρτωλό παρελθόν της Ειρήνης που την καίει”. Και με παρουσίασαν σαν βίζιτα, ενώ ήμουν με το αγόρι μου. Δεν ήξερα πως ήταν η κάμερα εκεί. Είμαι αυθόρμητη», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top