Η Εύη Ιωαννίδου του GNTM απαντάει: Έκανε unfollow στη Μέγκι Ντρίο;

Τι ισχύει και τι όχι;

Ήταν τόσο φίλες κατά τη διάρκεια της κοινής παραμονής τους στο GNTM που "ίδρυσαν" την "τριάδα της φωτιάς". Μετά το παιχνίδι, όμως, οι σχέσεις τους δεν είναι και πολύ θερμές. Τόσο, που μάλιστα τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανέφεραν πως η Εύη Ιωαννίδου έκανε unfollow τη Μέγκι Ντρίο.

Πάνω σε αυτό και μετά τις σχετικές δηλώσεις που είχε κάνει η πρώην φίλη της, τοποθετήθηκε -μεταξύ άλλων- η Εύη του GNTM.

Η Μέγκι για την τριάδα της φωτιάς: «Με την Εύη δεν έχω καθόλου επαφή!»

«Δεν το ήξερα για το unfollow. Μου το έστειλε ένα fan club μου ότι η Εύη με έχει κάνει unfollow. Δεν τον παρατήρησα μέσα στους πολλούς followers. Αυτό είναι προς τιμήν μου και το κάνουν ξεκάθαρα για να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους και για δημοσιότητα. Με το να δείχνουν αυτή τη στάση απέναντι μου, επειδή ήμουν πολύ συζητημένο πρόσωπο», είχε αναφέρει η Μέγκι και το μοντέλο απάντησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου: «Όχι δεν έκανα unfollow τη Μέγκι γιατί δεν την είχα ποτέ follow. Δεν την ακολουθούσα ποτέ. Δεν έτυχε. Το είχα ξεχάσει τελείως όταν βγήκα από το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί βγήκε και το είπε αυτό. Νόμιζα πως την είχα. Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά δεν ήμασταν και φίλες».

 

Δείτε ολοκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top