Life is a beach - Αναζητώντας την καλύτερη παραλία στην Ελλάδα

Την Κυριακή στις 16:15 στο STAR

Τέσσερις φίλοι, αποφασίζουν να αφήσουν την πόλη πίσω τους και να βουτήξουν σε όσες περισσότερες παραλίες μπορούν. Χάρης, Άλεξ, Μετζό και Αλέφα, φορτώνουν το «Sons of the beach» αμάξι τους, ταξιδεύουν με αεροπλάνα και πλοία προκειμένου να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες γίνεται και να παρουσιάσουν τι είναι αυτό που κάνει την καθεμία ξεχωριστή.

Από την Κεφαλλονιά ως την Πολύαιγο, το πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο της Μήλου, μέχρι την ανεξερεύνητη παραλία της Χοντρούλας στη Ζάκυνθο, η ομάδα του «Life is a beach», δίνει το δικό της rating σε κάθε μία από αυτές και αναζητά την παραλία με το πιο θετικό #vibe.     

Στο επεισόδιο της Κυριακής τα αγόρια κάνουν check in από το «Life is a beach» στις διασημότερες παραλίες της Ικαρίας αλλά και στο πιο εξωφρενικό νησιώτικο πάρτι. 

Πρώτη στάση η παραλία της Μεσακτής στο βόρειο μέρος του νησιού. Από τις καλύτερες και μεγαλύτερες παραλίες, στην κορυφή του to do list! Στρωμένη με 

καθαρή ψιλή χρυσή αμμουδιά και κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά. Το ιδανικό σποτ για σέρφερς, χάρη στα γιγάντια κύματα και τα δυνατά ρεύματα. Επίσης, το μέρος, που ο Mezzo θα λάμψει και θα αποκαλύψει το ταλέντο του στο σερφ. Μπορεί και όχι…

Next stop οι Σεϋχέλλες, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού. Εξωτικό σκηνικό και άγρια ομορφιά, με γαλαζοπράσινα νερά και λευκό βότσαλο. Στην πραγματικότητα αποτελεί τεχνητή παραλία, που δημιουργήθηκε πριν από αρκετά χρόνια κατά τη διάνοιξη τούνελ για τη δημιουργία δρόμου. Το ήξερες;

Το #Liab, όμως, κυνηγάει πάντα και το ηλιοβασίλεμα και στην Ικαρία το ιδανικότερο σημείο είναι η παραλία του Να, κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις.

Αποφασισμένη η παρέα κατευθύνεται προς το πανηγύρι της Λαγκάδας, ίσως το μεγαλύτερο και το πιο ξακουστό της Ελλάδας. Θεωρείται πλέον θρυλικό και για πολλούς αποτελεί από μόνο του λόγο για ταξίδι στο νησί. Από αυτούς τους πολλούς είναι και η παρέα του Liab.

Άπειρος κόσμος, κάθε ηλικίας, ντόπιοι και τουρίστες μαζεύονται από νωρίς το μεσημέρι κάτω από τα πλατάνια, γύρω από τραπέζια με φαγητό και ατελείωτο κόκκινο κρασί. Χορεύουν δίχως αύριο, μέχρι να έρθει το αύριο.

Ακολουθούν παραλίες του Φάρου, Άι Γιώργη και Δράκανου, για να ολοκληρωθεί η ξενάγηση στο νησί της Αφροδίτης, του ατέλειωτου ξεφαντώματος και των ιδιαίτερων παραλιών του.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του Life is a beach.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top