Elif: Η Αρζού έρχεται σε σύγκρουση με τη Σουλτάν, η οποία τη χτυπάει άσχημα

Καθημερινά στις 17:40 στο STAR

Η Ελίφ κάνει τα μαθήματά της, αλλά η Τουγτσέ δε διαβάζει καθόλου. Ενοχλεί συνεχώς την Ελίφ και συμπεριφέρεται άσχημα, όπως παλιά.

Η Ζεϊνέπ φροντίζει η Ελίφ να μιλήσει με τη Μελέκ στο τηλέφωνο. Η Ελίφ μιλάει με ενθουσιασμό για το σχολείο της. Η Μελέκ νιώθει ταυτόχρονα χαρά και λύπη. Όταν η Ελίφ ρωτάει τη Ζεϊνέπ για τη μητέρα της, εκείνη της λέει πως προς το παρόν δεν μπορεί να τη δει. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να επιστρέψει στη σχολή της και όλοι χαίρονται για εκείνη.

Ο Νετζντέτ συνέρχεται και ζητάει από τον Ερκούτ να βρει τον Φεγιάζ το συντομότερο δυνατό. Ο Ερκούτ εντοπίζει τον άντρα, που βοηθάει τον Φεγιάζ και μαθαίνει που κρύβεται. Ο Νετζντέτ του ζητάει να τον σκοτώσει.

Ο Ερκούτ όμως δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και αφήνει τον Φεγιάζ να το σκάσει. Εκείνος τον προειδοποιεί να μην εμπιστεύεται τον Νετζντέτ και να σώσει τον εαυτό του όσο είναι καιρός.

Ο Ερκούτ λέει ψέματα στον Νετζντέτ πως ο Φεγιάζ είναι νεκρός. Χωρίς να το γνωρίζει η Ζεϊνέπ, ο Σελίμ δίνει στον Βεϊσέλ τα χρήματα, που ζήτησε. Του εξηγεί πως η Ζεϊνέπ δεν ξέρει τίποτα και του ζητάει να της τηλεφωνήσει και να της πει πως κατάφερε να βρει τα χρήματα. Η Φεριντέ δουλεύει για τη Μελέκ και γνωρίζει και την Γκιουλνούρ.

Η Αρζού έρχεται σε σύγκρουση με τη Σουλτάν, η οποία τη χτυπάει άσχημα. Η Νεβρά φροντίζει τις πληγές της Αρζού και τη συμβουλεύει να μην μπλεχτεί ξανά με τη Σουλτάν. Η Αρζού καταφέρνει να βρει τον Νετζντέτ μετά από δεκάδες τηλεφωνήματα.

Ο Νετζντέτ της λέει να ετοιμάσει τα πράγματα της και να περιμένει. Όταν ακούει τα λόγια του, η διάθεση της Αρζού καλυτερεύει και μοιράζει κάποια από τα πράγματά της στις συγκρατούμενές της.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Elif.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top