Elif: «Ο Μελίχ προσπαθεί να εξηγήσει στον Κενάν τι είχε συμβεί»

Στις 17:40 στο STAR

Αν και η Νεβρά λέει στην Αρζού να μην κυκλοφορεί στη φυλακή με ακριβά ρούχα, εκείνη δεν της δίνει καμία σημασία.

Η Νεβρά της λέει πως η Σουλτάν εκνευρίζεται που τη βλέπει με αυτά τα ρούχα και πως βρίσκεται στη φυλακή επειδή είχε πιάσει τον άντρα της με μια καλοντυμένη γυναίκα και τους σκότωσε και τους δύο.  

Ο Μελίχ προσπαθεί να εξηγήσει στον Κενάν τι είχε συμβεί αλλά ο Κενάν του λέει πως είναι σημαντικό πρώτα να αναρρώσει. Τον ενημερώνει όμως πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που σκότωσε τους γονείς του. Ο Μελίχ ξαφνιάζεται η Μελέκ του δίνει όλες τις πληροφορίες. Ο Κενάν, η Μελέκ και ο Μελίχ συμμαχούν και είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τη γη τους.  Η Τουγτσέ αποφασίζει να ρωτήσει τον παππού της που βρίσκεται η μητέρα της.

Μαζί με την Ελίφ παίρνουν κρυφά το τηλέφωνο της Αλιγιέ και αν και δεν ξέρουν ακόμα να διαβάσουν προσπαθούν να βρουν το τηλέφωνό του. Όταν τα καταφέρνουν, ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα και παίρνει την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν δεν βλέπει τη μητέρα της στο σπίτι του Νετζντέτ.  

Η Μελέκ και ο Μελίχ αποφασίζουν πως πρέπει να πουν στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του το συντομότερο δυνατό. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να πάρει πίσω την Τουγτσέ. Στέλνει την Τουγτσέ στο αυτοκίνητο και ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ επειδή την άφησε τόσα χρόνια να πιστεύει πως είναι μια δολοφόνος.

Τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της.  Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την Αρζού και της ζητάει να συνεργαστεί μαζί του αν θέλει να βγει μια μέρα από τη φυλακή.  Η Γκόντζα λαμβάνει μια ανθοδέσμη από τον Νετζντέτ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top