Μέγκι του GNTM 2018: «Δεν ξέρω καλά ελληνικά. Γεννήθηκα στην Αλβανία»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Πρώτη δημοσίευση 13/11/2018 12:14 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά του Κούκου», λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2018 ήταν  το πρωί της Τρίτης η Μέγκι Ντρίο.

Καθισμένη απέναντι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model μίλησε για τις αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου αλλά και για αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα social media. 

«Εγώ είμαι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα και ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Τώρα είμαι 25. Όταν ήρθα πήγα σε αμερικάνικο κολλέγιο. Όλα τα έκανα στα αγγλικά. Τα ελληνικά τα έμαθα από μόνη μου. Νιώθω πολύ περήφανη για τα ελληνικά μου. Γιατί είναι πολύ δύσκολη γλώσσα. Αγαπάω την Ελλάδα. Τελείωσα το Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και μετά πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία. Έχω πτυχίο. Το πήρα φέτος πριν μπω στο παιχνίδι. Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Όσον αφορά στην "τριάδα της φωτιάς"; «Μας ένωσε πάρα πολύ ο δυναμισμός που έχουμε και οι τρεις. Ήταν όμως το κλίμα μέσα στο σπίτι που δεν μας βοηθούσε. Υπήρχε ανταγωνισμός. Εγώ ένιωθα πως υπάρχει ανταγωνισμός και από την Εύη προς εμένα», είπε.

Κσι συνέχισε: «Ο καυγάς μεταξύ μας έγινε γιατί τελευταία είχα καταλάβει γιατί μάλλον ούτε εμείς οι τρεις ήμασταν τόσο φίλες όσο προσπαθούσαμε να το δείξουμε. Το κλάμα της Εύης δεν το θεώρησα ψεύτικο, πρώτη φορά ένιωσα την Εύη τόσο κοντά μου και να ξεσπά στα συναισθήματα. Πρώτη φορά ήταν συναισθηματική. Δεν νομίζω ότι το έκανε από τύψεις. Εμείς πράγματι είχαμε κάποια θέματα μεταξύ μας, εμείς ήμασταν μόνο 3, οι άλλες ήταν 13. Οι αντιδράσεις μας ήταν πάντα πιο έντονες γιατί συναναστρεφόμασταν μεταξύ μας». 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά του Κούκου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top