Κατερίνα Βισέρη: Ξέσπασε για τη σκληρή τριάδα του GNTM 2018

«Με ενοχλούσε η χρήση πολύ κακής γλώσσας απέναντι σε άλλα κορίτσια»

Kαλεσμένη «Στη Φωλιά των ΚουΚου» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης η Κατερίνα Βισέρη.

Η νεαρή πρώην διαγωνιζόμενη μίλησε για την αποχώρησή της από το reality μόδας του Star: «δεν φάνηκε η προσπάθειά μου και η ενέργειά μου στην τελευταία φωτογραφία, ήταν χλιαρή όπως είπε και η Βίκυ Καγιά. Δεν μπορώ να πω όμως ότι συμφωνώ. Στην τελευταία φωτογράφισή μας θεωρώ ότι έδωσα τα πάντα. Ακόμα και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπε καλά σχόλια. Μου άρεσαν τα ρούχα, το concept. Μπορώ όμως να πω πως η λήψη δεν ήταν καλή, τους δίνω δίκιο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τριάδα του σπιτιού, την Εύη, τη Μέγκι και τη Μικαέλα. «Με την τριάδα της φωτιάς δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις. Ήξερα την Εύη μόνο τυπικά από το πρακτορείο μας στη Θεσσαλονίκη που συνεργαζόμασταν και δεν ανέπτυξα κιόλας σχέσεις. Κατάλαβα εξαρχής πως δεν είναι από τις προσωπικότητες που μου ταιριάζουν, προτιμώ λιγότερες εντάσεις στην καθημερινότητα μου, οπότε είχαμε μια τυπική σχέση. Με προβλημάτισε όμως η στάση τους» είπε.

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά τους, πρόσθεσε: «αρχικά αυτό που με ενοχλεί ήταν ότι δεν αλληλουποστηριζόμασταν σαν γυναίκες. Με ενοχλούσε να βλέπω αυτή την ένταση, την πολύ κακή χρήση γλώσσας απέναντι σε άλλα κορίτσια. Με ενοχλούσε. Δεν ήταν καλή η συμπεριφορά τους. Αλλά εμένα δεν με άγγιζε, γιατί είμαι τέτοιος άνθρωπος που μου αρέσει η ηρεμία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top