Ράντου για «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Η επιστροφή στο παρελθόν με τρομάζει

Όσα δήλωσε στην κάμερα εκπομπής

Για τη νέα παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, τα κιλά που έχασε, αλλά και για το μυστήριο με το αν τελικά θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε η Ελένη Ράντου στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

«Η “Jasmine” είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κληθεί να κάνω γιατί δεν έχω καμία σχέση. Η επαφή με τον Γούντι Άλεν έγινε πρώτα με τον ατζέντη του και μετά μου έστειλε email ο ίδιος. Έλαβα ένα πολύ εμψυχωτικό email από τον Γούντι Άλεν που έλεγε ότι ήθελε να το υπογράψω ως ένα νέο θεατρικό γιατί η δουλειά που έχω κάνει ήταν εξαιρετική. Έχω καλέσει τον Γούντι Άλεν να δει την παράσταση αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη, μου ζήτησε όμως να μάθει τις ημερομηνίες», είπε.

Και συνέχισε: «Έχασα 7 κιλά για το ρόλο, αλλά το πιο οδυνηρό είναι τα τακούνια γιατί δεν το ‘χω καθόλου με την ισορροπία», προσθέτοντας για την εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν έχω πολλές ανασφάλειες με την εικόνα μου γιατί έχω πολύ εμπιστοσύνη στην εσωτερική διαδρομή. Η εικόνα του ατσαλάκωτου δε με αφορά καθόλου. Είχα μια σπουδαία ηθοποιό που είχε κάνει διάφορα επεμβατικά και όσο καθόταν ήταν μια χαρά, όταν σηκώθηκε η εικόνα κατέρρευσε».

Όσον αφορά στην επιστροφή του «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε στο Πρω1νό: «Πάντα υπήρχε μια κουβέντα στον ΑΝΤ1 για να ξαναγίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η επιστροφή στο παρελθόν με τρομάζει γιατί αναμασάς πράγματα που τα έκανες με άλλη ψυχολογία και άλλη συνθήκη».

Τέλος, αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε για εκείνη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι όταν ήμασταν γαμήλιο ταξίδι με τον Βασίλη και τους κουμπάρους μας.Στη φωτογραφία είχαν βάλει λεζάντα ότι η κουμπάρα μας ήταν η νέα σχέση του Βασίλη και εμένα με είχαν κόψει από τη φωτογραφία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top