Ηλίας Βρεττός: “Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι χωρίς πατερίτσες"

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή

Πέρασαν εννέα μήνες από το τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του, αλλά ο Ηλίας Βρεττός Καλεσμένος στη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έχει καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του, παρά τη μεγάλη ταλαιπωρία που έζησε.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε όχι μόνο για το όσα έζησε, αλλά και για το πώς είναι σήμερα.

"Είναι η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που βρίσκομαι χωρίς πατερίτσες. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε πλατό περπατώντας μετά το ατύχημα. Μετά από κάτι τόσο σοβαρό δεν μπορείς πάρα να αλλάξεις, επειδή αυτό που μου συνέβη ήταν πολύ αναπάντεχο, τόσο ξαφνικό και πάρα πολύ έντονο, 6-7 μέρες πάλευα για τη ζωή μου, είχα πολύ σημαντικά χειρουργεία, πέρασα πεντέμισι μήνες στο κρεβάτι μου, προσπαθούσα να ξαναβρώ το σώμα μου, τις αντοχές μου, την ενέργεια μου", είπε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν μόνος από επιλογή. Δεν έλειπε τίποτα. Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα... Είμαστε μεγάλα παιδάκια, έχουμε ζήσει πολλά πράγματα. Εγώ είμαι και σχεσάκιας, έχω κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή μου. [...] Αυτό που ήθελα να πω είναι πως όταν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι, ήθελα όλο αυτό να το περάσω μόνος μου. Με ανθρώπους που με αγαπάνε πραγματικά και ανιδιοτελώς. Επειδή, λοιπόν, έχω απογοητευτεί από αρκετές σχέσεις μου, δεν ήθελα να έχω σε αυτή την πολύ σημαντική, δύσκολη και ιδιαίτερη φάση της ζωή κάποιον που ίσως να μην ήταν εκεί με όλη του την καρδιά. Δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσει κάτι σε αυτή την κατάσταση, αλλά γίνανε εκείνη την περίοδο αρκετά ξεκαθαρίσματα. Αποφάσισα να το περάσω τελείως μόνος μου και με την οικογένειά μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν είχα ανάγκη για κάτι ερωτικό. Ρε Νίκο, τι ερωτικό να υπάρχει; Δεν είχα καθόλου ανάγκη αυτού του είδους την αγάπη. Και δεν την έχω ακόμα, μπορώ να σου πω. Αναλώνω τόση πολλή ενέργεια για να ξαναγυρίσω 100% στη ζωή μου, στη δουλειά μου, να ξαναβρώ το σώμα, τη ψυχή και το μυαλό μου, έτσι όπως εγώ θέλω, που αυτή την περίοδο δεν έχω την ενέργεια να δώσω κάτι. Ερωτικά είμαι μόνος μου, αλλά έχω πολύ ωραίους ανθρώπους γύρω μου» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top