Project Runway: H Ευαγγελία Αραβανή έκανε πρεμιέρα!

Δείτε όλα όσα έγιναν

Έκανε ένα μακρύ ταξίδι από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού (όπου και εμφανίστηκε) και προσγειώθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο OpenTv.

Ο λόγος για το Project Runway που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης. Στις θέσεις των κριτών το τηλεοπτικό κοινό είδε την Ευαγγελία Αραβανή, τον Δημήτρη Πέτρου, τη Ρούλα Ρέβη, τον Μιχάλη Πάντο, ενώ σε ρόλο... μέντορα των παικτών τον Απόστολο Μητρόπουλο. 

Αφού η Ευαγγελία Αραβανή καλωσόρισε τους 16 παίκτες στην ελληνική έκδοση ενός από τα διασημότερα talent show στον πλανήτη, τους ανακοίνωσε την πρώτη δοκιμασία, η οποία ήταν η δημιουργία ενός ρούχου για πρεμιέρα, με budget 50 ευρώ σε μόλις 8 ώρες.

«Κάθε βδομάδα θα έχετε μια αποστολή, θα πρέπει να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε και να παρουσιάζετε ένα ρούχο. Όμως ο χρόνος δεν θα είναι φίλος σας. Θα έχετε λίγα λεπτά στη διάθεσή σας για να σχεδιάσετε, λίγα λεπτά για να αγοράσετε τα υλικά σας και μόνο λίγες ώρες για να δημιουργήσετε και λίγα χρήματα να διαθέσετε», είπε.

Και συνέχισε: «Από όλα αυτά τα λίγα, εμείς περιμένουμε πολλά. Κάθε βδομάδα ένας από εσάς θα αποχωρεί, αυτός που θα έχει συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές ενώ αυτός με τη μεγαλύτερη θα κερδίζει ασυλία. Θα έχετε 16 αποστολές, όμως αν το καλοσκεφτείτε μία είναι η αποστολή σας, να φτάσετε στον τελικό», είπε η παρουσιάστρια.
 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top