My Style Rocks: H Λέκα κλαίει, η Μαγγίρα τη χαρακτηρίζει "γκρινιάρα"

Για ακόμα μια μέρα παρατράγουδα στο πλατό της εκπομπής

Έβαλε τα δυνατά της, έβαλε, όμως, και τα κλάματα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, για ακόμα μια φορά, το τηλεοπτικό κοινό είδε την Μαρία Λέκα να κλαίει!

Κι αυτό γιατί ένιωσε ότι... αδικείται! Συγκεκριμένα, η παίκτρια του My Style Rocks παρουσίασε ένα εκκεντρικό look με σκοπό να εντυπωσιάσει, αλλά απέσπασε μια ιδιαίτερα χαμηλή βαθμολογία και δεν έκρυψε το παράπονό της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Λέκα από τη θέση της κι ενώ δεχόταν κριτική μια συμπαίκτριά της, έκανε τα δικά της σχόλια κάτι που έγινε αντιληπτό από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και της έδωσε τον λόγο για να εξηγήσει τι ήταν αυτό που την ενόχλησε.

«Δεν το μπορώ αυτό το πράγμα. Κάνω υπερπροσπάθειες και παίρνω άσο, ενώ βαθμολογείτε ένα τζιν με ένα t-shirt με 3 ας πούμε. Δηλαδή δεν βρίσκω κάτι για να το συγκρίνω. Αν κάνω λάθος ας μου το πει κάποιος, αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος. Δεν λέω ότι πετυχαίνουν όλα τα look αλλά δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό όλη την εβδομάδα. Εγώ δεν το αντέχω να είμαι προτεινόμενη, όταν προσπαθώ τόσο πολύ», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Και συνέχισε: «Προφανώς και με απασχολεί το θέμα, γιατί με ρίχνει ψυχολογικά. Λες και δεν μπορώ να δείξω και κάτι άλλο, όταν 3 μέρες σερί δεν έχω δείξει τίποτα. Είναι Τετάρτη και δεν σώζεται τίποτα. Ξέρω ότι οι βαθμολογίες μου είναι πολύ χαμηλές».

Τα όσα ακούστηκαν από την παίκτρια ενόχλησαν τη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έσπευσε να τονίσει πως όταν την βαθμολογούν χαμηλά, τότε στενοχωριέται και αλλάζει διάθεση αμέσως.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να της αναφέρει και τις φορές που της έβαλαν υψηλή βαθμολογία, καθώς η ίδια υποστηρίζει πως όσο και να προσπαθεί τους ίδους βαθμούς παίρνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top