H Ελένη Μενεγάκη μιλάει για όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της

Η εξομολόγηση για τις αλλαγές στη ζωή της on air

Την καλεσμένη που ανυπομονούσε να έχει απέναντί της υποδέχτηκε στο πλατό της η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε την Άση Μπήλιου και λίγο πριν καθίσει στην πολυθρόνα είπε στον αέρα της εκπομπής «Άση μου λείπεις» δηλώνοντας πάντα ότι η πόρτα της εκπομπής της είναι ανοιχτή για τη διάσημη αστρολόγο.

«Τι να γίνεται; Τι γίνεται με εμένα; Τι γίνεται γενικότερα; Στην τηλεόραση; Ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα, σε εμένα ήρθαν πολλές αλλαγές», είπε στην άλλοτε στενή συνεργάτιδά της η διάσημη παρουσιάστρια.

Και συνέχισε απαντώντας στην αστρολόγο που αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφεραν στη ζωή μας οι αστρολογικές όψεις: «Να σου πω ότι μου τα έλεγες αυτά και αντιδρούσα ως Σκορπίνα, ότι δεν αντέχω τις αλλαγές και δεν μπορώ. Και βλέπω τώρα ότι τον τελευταίο χρόνο ότι οι αλλαγές που θα ερχόντουσαν μου άρεσαν ή δεν μου άρεσαν, ήρθαν! Και συνεχίζω και εγώ αλλά δεν νοιώθω πια τη δυσκολία, αυτό που σέρνομαι και δεν μπορώ να το κάνω. Τώρα μπορώ να σου πω ότι νιώθω και καλύτερα... Έχει κι άλλο;».

Στο τέλος, η Ελένη ευχαρίστησε την Άση, λέγοντας: «Μη φύγεις αμέσως. Έρχονται τα γενέθλιά μου. Τι χρονιά με περιμένει, Άση μου; Αν και τώρα πια, εγώ είμαι έτοιμη για όλα. Το συζητάς; Οι αλλαγές μπήκαν στη ζωή μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top