Ματθίλδη Μαγγίρα: Κατεβάζει "ρολά" η παράστασή της λίγο μετά την πρεμιέρα!

Ματθίλδη Μαγγίρα Κατεβαίνει η παράστασή της λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα!

Έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στον «Σταυρό του Νότου», αλλά η παράσταση που παρουσίαζει θα ρίξει κιόλας αυλαία.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ματθίλδη Μαγγίρα στην κάμερα του «Πρωινού», υπήρξε ασυμφωνία με ορισμένους συνεργάτες με τους οποίους δούλεψε για πρώτη φορά και τελικά αποφάσισαν να σταματήσει η παράσταση.

«Δεν ισχύει ότι η παράσταση σταματάει επειδή δεν πήγε καλά. Υπάρχουν κάποιες διαφορές με κάποιους συνεργάτες που από τη στιγμή που δεν μπορούν να υποστηρίξουν κάτι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζουμε καταστάσεις και ανθρώπους να κάνουν κάτι που οι ίδιοι μπορεί να μην το πιστεύουν, να μην το στηρίζουν. Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν είχα ξανασυνεργαστεί. Η παράσταση προς το παρόν σταματάει. Το μαγαζί συμφωνεί μαζί μου. Είναι φοβερό όταν έχεις νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, ενώ δεν είσαι στο δημόσιο. Δε θέλω να συνεχίσω κάτι το οποίο βλέπω ότι δε δύνανται να έρχονται να κάνουνε πρόβες για να εξελίσσουμε το πράγμα».

Μάλιστα, η γνωστή performer δεν δίστασε να αναφερθεί στη αδελφή της Μπέττυ και στο My Style Rocks. «Ξεκίνησα να βλέπω το “My Style Rocks” εξαιτίας της αδελφής μου. Είναι ένα concept που στην αρχή έλεγα τι νόημα έχει αυτό το concept; Κι όμως έχω μάθει αρκετά πραγματάκια. Όχι ότι εγώ ακολουθώ πιστά τη μόδα, κάνω τα δικά μου», είπε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top