Ευαγγελία Αραβανή: Πώς σχολίασε το My Style Rocks με την Σπυροπούλου

Τι είπε για τις πλαστικές

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, το παρουσίαζε η ίδια. Πώς φαίνεται τώρα στην Ευαγγελία Αραβανή το My Style Rocks;

Σε αυτό, αλλά και σε όσους ισχυρίζονται ότι έχει κάνει πλαστικές, καθώς και για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στην παρουσίαση του Project Runway μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια.

«Είναι ένα talent show για σχεδιαστές μόδας. Από αυτό το show θα βγει ο καλύτερος σχεδιαστής της νέας γενιάς», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Και να θέλω να πω ότι κάτι δεν μου αρέσει, δεν μπορώ να το πω αυστηρά ή απότομα».

Σχολιάζοντας το νέο κύκλο του My Style Rocks, είπε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα δεχθώ αυτή την ερώτηση. Έχω δει πολύ λίγα αποσπάσματα, κυρίως από αναπαραγωγή στο internet για να είμαι ειλικρινής. Πάνω κάτω βλέπω το ίδιο πράγμα!».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει κάνει πλαστικές, η Ευαγγελία Αραβανή απάντησε: «Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ την ιδέα του χειρουργείου, όχι το να μπω μέσα. Επειδή είμαι πολύ απόλυτα ειλικρινής, αν πραγματικά είχα κάτι πάνω μου που δεν μου άρεσε καθόλου, που είναι πραγματικά λάθος, ίσως να έμπαινα στη διαδικασία να το φτιάξω. Βέβαια, κατά καιρούς έχω ακούσει ή έχω διαβάσει κάποια site που έχουν κάνει θέματα “Η Ευαγγελία Αραβανή πριν και μετά τις πλαστικές”. Κι εγώ απορώ, πότε τις έκανα και πού; Ας έρθει κάποιος να μου πει. Είναι όλα δικά μου!».

Τέλος, για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, είπε: «Συζούμε καιρό τώρα. Την προηγούμενη σεζόν είχα μείνει έγκυος, γέννησα, χώρισα, τα ξανάφτιαξα, παντρεύτηκα... Τα έπαθα όλα την προηγούμενη χρονιά. Είναι όλα καλά!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top