Νόνη Δουνια: Τι είπε για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks;

Θα έπαιρνε μέρος στην κριτική επιτροπή;

Νόνη Δουνια My Style Rocks

Το πρωί της Δευτέρας στο "Πρωινό" η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νού».

Το πρώην μοντέλο δε μίλησε μόνο για τα photoshop που βλέπουμε συχνά σε διάφορες φωτογραφήσεις, αλλά και για το ότι παραλίγο να ήταν στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

«Όταν ξεκίνησε το photoshop ήταν κακό photoshop, φαινόσουν ψεύτικος. Μετά που το εξέλιξαν είναι πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό και χωρίς δάχτυλο. Είχε σβηστεί και το δάχτυλο που κρατάει το μαγιό», είπε αρχικά και τόνισε: «Έκανα αγωγή, μήνυση, πήγα δικαστήριο. Πήρα μια αποζημίωση. Το θέμα είναι ότι είσαι black list μετά, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτές τις εκδόσεις».

«Την πρώτη χρονιά με είχαν καλέσει να είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Φέτος όχι. Δεν επιλέχθηκα, δεν μπήκα στο τελικό στάδιο. Βλέποντάς το μετά,  δεν θα ταίριαζα. Είμαι πολύ ειλικρινής για να είμαι εκεί. Δε θα πολύ-στολίσω κάτι που δε μου αρέσει. Θα είμαι ειλικρινής αν δε μου αρέσει κάτι θα το πω απλά θα το πω με έναν τρόπο που δε θα προσβάλλω τον άλλο», αποκάλυψε και αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδιά της, λέγοντας: «Μάλλον θα με ξαναδείτε να δοκιμάζομαι με τα κοινά. Αυτή είναι η πρόθεσή μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top