Ιωσηφίνα Τζουγανάκη: Πώς από το GNTM έφτασε στον «Τροχό της Τύχης»!

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, αλλά κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του Greece’s Next Top Model.

Ο λόγος για την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη. Η εντυπωσιακή κοπέλα από την Κρήτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο show μόδας και πώς από εκεί βρέθηκε να είναι το «κορίτσι» του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης».

GNTM: Το κορίτσι του Τροχού της Τύχης και το bullying!

«Δε μετανιώνω καθόλου για την απόφασή μου να πάρω μέρος στο GNTM. Θεωρώ ότι μου άνοιξε πολλούς δρόμους, όπως αυτός της τηλεόρασης με τον οποίο ήθελα πάντα να ασχοληθώ. Βέβαια και αυτόν του modelling, αφού έχω σχέδια για το μέλλον. Είμαι τυχερή που μετά το GNTM βρέθηκα απευθείας στην τηλεόραση», είπε η νεαρή κοπέλα.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πέτρος Πολυχρονίδης σημειώνοντας: «Ήταν τόσο επιβλητική η παρουσία της στην οντισιόν που μόλις την είδα είπα αμάν τούρμπο» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Πήρα αμέσως τηλέφωνά μου και είπα στην Καγιά και τους υπόλοιπους κόψτε την γιατί τη θέλω στον Τροχό της Τύχης. Θα μπορούσε να είναι κόρη μου γιατί είναι πολύ μικρή. Από το λόγο που την ξέρω έχω καταλάβει ότι είναι ένα παιδί με αρχές και αξίες από το σπίτι του και έχει αστεράκι».

Δειτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top