Η on air εξομολόγηση του Άκη Σακελλαρίου: «Έκλεινα το μάτι στον θάνατο»

Όσα είπε ο ηθοποιός για την περιπέτεια υγείας του

Ήταν τέλη Ιουλίου, όταν η είδηση για την περιπέτεια υγείας του Άκη Σακελλαρίου έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και διαγνώστηκε με πνευμονία που οφειλόταν στο βακτήριο της λεγεωνέλλας, αυτό που ευθύνεται για τη "νόσο των Λεγεωνάριων".

Άκης Σακελλαρίου για τη νοσηλεία του: "Αν το άφηνα άλλη μισή μέρα..."

Ο Άκης Σακελλαρίου παρέμεινε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία» για 15 ημέρες, αλλά ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για εκείνο το δύσκολο διάστημα.

«Μάλλον η δική μου περίπτωση ήταν από τις πολύ θετικές. Είναι ένα βακτήριο πολύ ύπουλο και «χτυπάει» ζωτικά όργανα. Σε εμένα τα «χτύπησε» πολύ αργά, αφού ο χρόνος επώασης του μικροβίου ήταν τουλάχιστον δέκα ημέρες. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο είχε προσβληθεί ο ένας πνεύμονας και το άλλο μικρόβιο είχε χτυπήσει τον εγκέφαλο. Αν δε το προλάβεις είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν να σε επαναφέρουν οι γιατροί και έχει άσχημη κατάληξη», είπε αρχικά.

Διασωληνωμένος στην εντατική ο Άκης Σακελλαρίου

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Έκλεινα το μάτι στον θάνατο. Αυτό που κατάλαβα βιώνοντας όλη την κατάσταση μέχρι το μεδούλι είναι ότι όλοι σε αυτή τη ζωή είμαστε πολύ εφήμεροι. Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι υπαρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από την προσωπική επιτυχία. Σαφέστατα, να κοιτάμε λίγο τον εαυτό μας πιο πολύ και να προσέχουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top