Elif: Ο Μελίχ πηγαίνει τη Μελέκ στον τάφο των γονιών τους

Συντονιστείτε στις 17:15 στο Star

Ο Μελίχ πηγαίνει τη Μελέκ στον τάφο των γονιών τους και της λέει πως δεν πέθαναν σε τροχαίο. Η Μελέκ αισθάνεται μεγάλη συγκίνηση για όσα μαθαίνει και χάνει τις αισθήσεις της.  Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί της είπαν ψέματα. Ο Μελίχ, δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στη Μελέκ στο πως κατάφερε να τη βρει γιατί θέλει να εκδικηθεί την οικογένεια Εμίρογλου. 

Η Μελέκ είναι ταραγμένη και μπερδεμένη. Είναι θυμωμένη με τον Μελίχ επειδή της έκρυβε τόσο καιρό την πραγματική τους σχέση. Πηγαίνει στο κτήμα και ζητάει εξηγήσεις από την Αλιγιέ για το τι συνέβη στην οικογένειά της. Η Αρζού πηγαίνει βόλτα με τον Κενάν και την Τουγτσέ και η μικρή είναι πολύ χαρούμενη, που περνάει χρόνο με τη μητέρα της.  Καθαρίζοντας το δωμάτιο της Αλιγιέ, η Κιράζ βρίσκει μια παλιά κοσμηματοθήκη.  Όταν ρωτάει την Αλιγιέ αν είναι για πέταμα εκείνη γίνεται έξαλλη και επιπλήττει την Κιράζ. 

Η Κιράζ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο θύμωσε τόσο πολύ μαζί της.  Η Γκιουλρού επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ στο εστιατόριο.  Ο Βεϊσέλ είναι ενθουσιασμένος επειδή θα δει ξανά την Τουλάι. Πριν της παραδώσει το αυτοκίνητο της, της προσφέρει καφέ και κάνει ό,τι μπορεί για να την εντυπωσιάσει…

Δείτε εδώ ολόκληρα τα επεισόδια της σειράς του Star ''Elif''

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top