Δρυμωνάκος: Το λάθος που έφερε κρίση στη σχέση του

"Την πάτησα σαν πρωτάρης"

Δρυμωνάκος: Το λάθος που έφερε κρίση στη σχέση του

«Σαν πρωτάρης» τονίζει πως την πάτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος, όσον αφορά τη διαχείριση της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να προκληθεί κρίση στη σχέση του με τη φοιτήτρια Γεωπονικής, Βαρβάρα Κουνέλη.

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα προστάτευα περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Ήμουν και είμαι αθλητής. Πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα που βρέθηκα στο χώρο της τηλεόρασης την πάτησα σαν πρωτάρης και επέτρεψα να προβληθούν η προσωπική μου ζωή και η σχέση μου περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό δημιούργησε τριβές» είπε ο γνωστός αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor 2.

Η σχέση του Γιάννη και της Βαρβάρας μετρά πέντε χρόνια, ενώ άτομα του περιβάλλοντός τους υποστηρίζουν πως τελευταία περνούν μια δύσκολη φάση. «Ισχύει. Ύστερα από το Survivor έχω μεγάλο φόρτο εργασίας, καθώς έχουν παρουσιαστεί ορισμένες ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσω. Οπότε μοιραία μειώθηκε κατά πολύ και ο χρόνος που μπορώ να αφιερώσω στην προσωπική μου ζωή. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος που μου απομένει, δημιουργεί κάποια θέματα ανάμεσά μας. Σίγουρα, όμως, υπάρχει αγάπη και σεβασμός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top