Αυλαία για τη «Φωλιά των Κου Κου»: Η συγκίνηση των Καραβάτου - Κατσούλη

Οι παρουσιαστές αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με δάκρυα στα μάτια

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με τους συνεργάτες τους  αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Star, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το φθινόπωρο.

Η συγκίνηση στο πλατό ήταν εμφανής  και μετά τον αποχαιρετισμό των συνεργατών τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καραβάτου λέγοντας με δάκρυα στα μάτια:  «Μια φορά δεν έχω συγκινηθεί στην επαγγελματική μου καριέρα στην τηλεόραση και τη χρονιά που δεν συγκινήθηκα, ήταν την φορά που δεν είχα περάσει καθόλου καλά και περίμενα να περάσουν οι ώρες πολύ γρήγορα της τελευταίας εκπομπής και δεν περνούσαν ήταν αβάσταχτο αυτό το πράγμα που συνέβαινε κι εγώ ήθελα να ελευθερωθώ. Από αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ελευθερωθώ καθόλου. Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω προσωπικά ζήσει και αυτό έτσι και θα συνεχίσει. Εδώ είναι μια εκπομπή που όλοι οι άνθρωποι δίνουν την ψυχή τους κανονικά και αυτό είναι η απόλυτη αποτύπωση της αλήθειας. Αγαπώ ένα στίχο του Οδυσσέα Ελύτη που λέει: Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά! Εμείς με τον Κρατερό ένα τέτοιο άλμα κάναμε εδώ. Πιο γρήγορα από τη φθορά».

Από την πλευρά του ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω σε προσωπικό επίπεδο γιατί για μένα ήταν μια ιδιαίτερη, δύσκολη χρονιά, ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Και εδώ και στο θέατρο που περάσαμε δύσκολα. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top