Πέτρος Πολυχρονίδης: Οι αποκαλύψεις για τον «Τροχό της Τύχης»!

Τι καινούργιο θα δούμε τη νέα σεζόν;

Δείτε στο βίντεο το αστείο περιστατικό και τις ατάκες του παρουσιαστή με έναν παίκτη που έχει ύψος 2.13 εκ.

Ειλικρινής, με αυτοπεποίθηση, φαντασία και ιδιαίτερη προσωπική «τρέλα», έχει άποψη και δικό του λόγο για όλα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της τηλεόρασης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον «Τροχό της Τύχης»!


Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:

Που οφείλεται η επιτυχία του «Τροχού της Τύχης»;
Ο «Τροχός της Τύχης» είναι μια παγκόσμια ιδέα του Merv Griffin και η επιτυχία του στην Ελλάδα και στις 51 χώρες που έχει προβληθεί κρύβεται στο ίδιο το παιχνίδι.Το οικονομικό κίνητρο υπάρχει σε όλα τα τηλεπαιχνίδια. Ο «Τροχός» ξεχωρίζει γιατί δεν αφορά μόνο τους παίκτες. Είναι διαδραστικός για τον θεατή που ακονίζει το μυαλό του και παράλληλα ψυχαγωγείται.

Το κίνητρο των παικτών για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι είναι μόνο οικονομικό; Τι σας λένε;
 «Οι συμμετέχοντες στις πρώτες σεζόν έρχονταν για την πιθανότητα του κέρδους. Πλέον συναντώ και πολλούς που μου αναφέρουν πως ήρθαν για να αποδείξουν σε εαυτούς και αλλήλους ότι αυτό που κάνουν από το σαλόνι μπορούν να το κάνουν και στο στούντιο».

Η επόμενη σεζόν είναι η 5η κατά σειρά που θα παρουσιάζετε τον «Τροχό» στο Star. Θα υπάρξουν αλλαγές; Τι καινούργιο θα δούμε;
«Μπαίνουμε στην πέμπτη σεζόν στο Star. Αν προσθέσουμε και τις επτά σεζόν της δεκαετίας του '90, με Πολυχρονίου, Χαϊκάλη, Κατρανίδη και Κουτράκη, τότε το πράγμα αποκτά τηλεοπτική ιστορική αξία Κάθε σεζόν έχουμε κάποιες αλλαγές που τονώνουν το ενδιαφέρον του παιχνιδιού. Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο για τις επόμενες αλλαγές».

Μπορείτε να μας πείτε μια ιδιαίτερη στιγμή που έπεσε στην αντίληψη σας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
Στην τρίτη σεζόν. Άνθρωπος που έφτασε τελικό, βιαζόταν να φύγει από το γύρισμα γιατί έπρεπε να αναλάβει ' βάρδια ως νυχτοφύλακας στη δουλειά του. Τελικά κέρδισε αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν πήγε ποτέ για δουλειά εκείνο το βράδυ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top