Game of Thrones: H "Cersei" μιλά για την κατάθλιψη που πέρασε

"Επισκέφθηκα τον γιατρό μου μετά τη γέννα και ξέσπασα σε λυγμούς. Δεν ήξερα τίποτα"

H "Cersei" από το GoT μιλά για την επιλόχεια κατάθλιψη

Η σκληρή και άκαρδη βασίλισσα της σειράς – φαινόμενο “Game of Thrones”,  Cersei Lannister, στην πραγματικότητα είναι μία γυναίκα με πολλές ευαισθησίες. Πρόκειται για την Αγγλίδα ηθοποιό Lena Headey. Μία γυναίκα που πάλεψε με τον εφιάλτη της επιλόχειας κατάθλιψης και τον νίκησε προτού δώσει άλλες μεγάλες μάχες στο τηλεοπτικό Game of Thrones.

"Είχα επιλόχεια κατάθλιψη αλλά δεν το γνώριζα", εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η ίδια.

"Επισκέφθηκα τον γιατρό μου μετά τη γέννα και ξέσπασα σε λυγμούς. Δεν ήξερα τίποτα" πρόσθεσε.

Η Headey είχε ξαναμιλήσει σε συνένετευξή της στο παρελθόν για τη μάχη της κατά της κατάθλιψης μετά τον τοκετό.

Πλεόν, η σκληρή βασίλισσα του Game of Thrones εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Running Wild With Bear Grylls και μίλησε για την απόφασή της να μοιραστεί με όλους την ιστορία της επιλόχειας κατάθλιψης.

Η Headey είπε: "Υπάρχουν πράγματα που είναι cool να τα συζητάς και άλλα για τα οποία δεν θέλει κανείς πραγματικά να μιλήσει".

"Αισθάνομαι ότι αν δεν το μοιραστείς, αν δεν επικοινωνήσεις με τους άλλους για ό,τι σου συμβαίνει απομονώνεσαι περισσότερο και αυτό είναι πολύ κακό για όλους. Νομίζω ότι έχω μάθει μεγαλώνοντας να μιλάω περισσότερο με αυτό το μαύρο σκυλί, όπως το όρισε ο Τσόρτσιλ, της κατάθλιψης. Πολλοί άνθρωποι αρνούνται ότι την έχουν, αλλά τελικά είναι καλό να κάθεσαι και να ετοιμάζεσαι για να το αντιμετωπίσεις"  πρόσθεσε η 44χρονη ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top