Η ταινία "Captain Marvel" έρχεται και υπόσχεται να διαλύσει τη "Wonder Woman"

Ο κακός χαμός ανάμεσα σε DC Comics και Marvel Studios

Μάχη μεταξύ της Captain Marvel και της Wonder Woman

Η "DC Comics" είχε σπάσει ταμεία στο box office με την επιτυχία της "Wonder Woman" το 2017, αλλά η "Marvel" υπόσχεται να επανέλθει και να ταράξει τα νερά με την ταινία της "Captain Marvel".

(Η Wonderwoman)

Οι φήμες για την επικράτηση της "Marvel Studios", ξεκίνησαν όταν η ταινία "Avengers: Infinity war" ολοκληρώθηκε με το σύμβολο της Captain Marvel. Την επόμενη μέρα, επικράτησε πανικός στα social media για το ποια είναι η Captain Marvel και ποιες είναι οι δυνάμεις της. Φανς δήλωσαν πως αυτή η ταινία θα αφήσει εποχή και θα είναι τεράστιος αντίπαλος για τη "Wonder Woman".

(Η Captain Marvel)

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της Captain Marvel

 

Η ταινία αρχικά ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου 2018, αλλά με τις προσθήκες του έργου έγιναν αρκετές αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα και η ημερομηνία άλλαξε για τις 8 Μαρτίου, 2019.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς στις 3 Μαΐου 2019, θα κυκλοφορήσει και η ταίνια "Avengers 4".

Ποια είναι η Captain Marvel

 

Δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Roy Thomas και τον καλλιτέχνη Gene Colan.  Είναι μια γυναίκα που υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών και ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια μιας έκρηξης που δημιουργήθηκε από μια εξωγήινη φυλή. Ως αποτέλεσμα αυτού του ατυχήματος, τα ανθρώπινα γονίδια του της ηρωίδας ήρθαν σε επαφή με αλλοδαπό DNA και απέκτησε σούπερ δυνάμεις.
 

Επιμέλεια: Αντωνία Συμεωνίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top