Νοιάσου για την υγεία σου: Ημικρανίες - Ο εφιάλτης των γυναικών

Νέα ώρα για την εκπομπή - Κάθε Τετάρτη στις 21:00

Η εκπομπή "Νοιάσου για την υγεία σου" αλλάζει ώρα και πλέον μπορείτε να την παρακολουθείτε ακόμα νωρίτερα.

Κάθε Τετάρτη στις 21:00, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μας ενημερώνει για όσα πρέπει να γνωρίζουμε, ώστε να διατηρούμε μία καλή ποιότητα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Με τη βοήθεια των ειδικών από το χώρο της ιατρικής και της υγείας, απαντάμε στα δικά σας ερωτήματα και μαζί γνωρίζουμε καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού μας.

Σε αυτή την εκπομπή, με τον νευρολόγο και ειδικό στις κεφαλαλγίες Μιχάλη Βικελή λέμε τα πάντα για τις ημικρανίες, τους παράγοντες που τις πυροδοτούν, τα νέα χάπια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά και στοχεύουν στην αντιμετώπισή τους αλλά και για τον Σύλλογο ασθενών με ημικρανία και κεφαλαλγία Ελλάδος.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μας εξηγεί τα προβλήματα των Ελλήνων γιατρών και παρέα ρίχνουμε φως στο σκάνδαλο με τα ογκλολογικά φάρμακα, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει ταράξει τον κόσμο της υγείας, αλλά και το διαχρονικό θέμα με τα φακελάκια στους γιατρούς.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top