Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο ρόλος του στο Τατουάζ

Τι τον συμβούλευσε;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας στο TV Page αναφέρεται και στον Γιώργο Αγγελόπουλο ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μια φορά πως η σχέση τους είναι φιλική.

Τι παρακολουθείς φέτος στην τηλεόραση;

Βλέπω «Survivor» κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή, και τις Παρασκευές παρακολουθώ το «Dancing with the Stars», που είναι ένα πρόγραμμα που αγαπώ πολύ.

Το «Τατουάζ» δεν το έχεις παρακολουθήσει;

Έχω δει κάποια επεισόδια, αλλά δεν το παρακολουθώ συστηματικά.

Πώς σου φάνηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ηθοποιός;

Ο Γιώργος είναι πολύ καλός στο «Τατουάζ». Είναι πολύ άμεσος, πειστικός και, παρόλο που είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά, φαίνεται σαν να το έχει ξανακάνει. Εργάζεται με πολλή υπευθυνότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα, δεν ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς και θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος.

Τον βοηθάς να διαβάζει τον ρόλο του;

Δεν έχει ανάγκη τη δική μου βοήθεια ο Γιώργος. Οι συνεργάτες του στο «Τατουάζ» είναι πιο κατάλληλοι για να τον καθοδηγήσουν. Εννοείται πως όταν ζητήθηκε η γνώμη μου, την είπα, αλλά έχει μεγάλη βοήθεια από τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για το «Τατουάζ» – κι αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό.

Τι τον συμβούλευσες όταν του έγινε πρόταση να παίξει στο «Τατουάζ»;

Ήμουν από την αρχή πολύ θετική, γιατί ήξερα ότι, εφόσον αποφασίσει να κάνει κάτι, θα το κάνει καλά.

Παρόλο που έχεις διαψεύσει κατά καιρούς τις πληροφορίες που σε θέλουν να είσαι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι φήμες επιμένουν. Ποια είναι η αλήθεια;

Την αλήθεια την έχουμε πει πολλές φορές και εγώ και ο Γιώργος και στο παρελθόν και τώρα που κυκλοφόρησαν νέα δημοσιεύματα. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε μια πολύ όμορφη φιλική σχέση και τίποτα παραπάνω.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top