Τι αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης ρίχνει φως στα αίτια του τροχαίου

Σε λάθος του οδηγού του λεωφορείου φέρεται να αποδίδει η πραγματογνωμοσύνη την τροχαία σύγκρουση, η οποία έστειλε τον παρουσιαστή στην εντατική ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το "Έθνος", η εξέταση της δεξιάς πλευράς του μοιραίου λεωφορείου θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Τόσο το λεωφορείο όσο και ο παρουσιαστής ήθελαν να πορευτούν στην οδό Καλύμνου με κατεύθυνση προς Βάρη. Ο οδηγός του λεωφορείου έκανε έναν ελιγμό προς τα αριστερά τη στιγμή που ερχόταν με τη μηχανή του ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Δυστυχώς δεν κατάφερε να τον αποφύγει. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

«Είναι σημαντικό να μάθουμε τα αίτια. Θα τα βρει η δικαιοσύνη. Εγώ βέβαια θα περιμένω να το μάθω από τον Κωνσταντίνο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξυπνήσει θα θυμάται και θα τα πει όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλός φίλος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη Λάμπρος Κωνσταντάρας.

57 ημέρες έμεινε στην εντατική ο αγαπημένος παρουσιαστής. Πλέον νοσηλεύεται σε δωμάτιο χωρίς την ανάγκη μηχανικής υποστήριξης. Στο πλευρό του ο φύλακας άγγελός του. Η γυναίκα του Εβελίνα.

Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει μέρα με τη μέρα βελτίωση!

«Όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και καλύτερα. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Το θέμα είναι από δω και πέρα η αποκατάστασή που θα έχει. Δεν μιλάει γιατί έχει την τραχειοτομή» αποκάλυψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Φίλοι και συγγενείς, οι δικοί του άνθρωποι, παραμένουν δίπλα του στην μεγάλη αυτή μάχη που δίνει.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top