To πρώτο gay φιλί στην Ισπανική τηλεόραση έτοιμο να ταξιδέψει στη Eurovision

Δείτε το βίντεο

Το πρώτο γκέι φιλί στην ιστορία της Ισπανικής τηλεόρασηςμεταδόθηκε στο 7ο επεισόδιο του talent show, Operación Triunfo, γνωστό σε εμάς ως Fame Story.

Οι τραγουδιστές Raoul και Agoney ερμήνευσαν στο διαγωνιστικό μέρος του show το τραγούδι “Manos Vacias” (άδεια χέρια) και ολοκληρώνοντας το τραγούδι τους φιλήθηκαν στη σκηνή.

Είναι η πρώτη φορά που ένα γκέι φιλί δίνεται σε ζωντανή μετάδοση στην Ισπανική τηλεόραση, παρότι υπάρχουν αντίστοιχες σκηνές σε ταινίες και μαγνητοσκοπημένα προγράμματα και στην κρατική και την ιδιωτική τηλεόραση της χώρας.

Το φιλί αυτό όμως σε ζωντανή μετάδοση δείχνει όμως τη μεταστροφή της πολιτικής της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας που έχει πρόσφατα αποκτήσει νέα διοίκηση ενώ το κυβερνών κόμμα δεν έχει κρύψει την απροθυμία του για άνοιγμα στα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

Αλλά το θέμα δεν σταματά εδώ. Γιατί αυτό το φιλί μπορεί να το δούμε και στη Eurovision!

Πρόσφατα η Ισπανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε, κι ενώ το Operación Triunfo είναι σε εξέλιξη, πως ο νικητής του show θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top