Η κατάθεση ψυχής του Μαυρίδη: "Έγινα αυτό που σιχαινόμουν"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Θέλησε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες του και το τηλεοπτικό κοινό κάποιες σκέψεις που έκανε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο και το έκανε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Όπως είδαμε στο Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ βρισκόταν στο συμβούλιο έκανε εξομολόγηση από καρδιάς, απολογούμενος με το δικό του τρόπο για τη συμπεριφορά του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

"Δύσκολα πολύ πέρασα αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο! Ήμουν δυο μέρες με 39 πυρετό και πραγματικά πέρασα πολύ δύσκολα! Ήμουν με ορούς, αντιπυρετικά και ο πυρετός δεν έπεφτε! Περίμενα να ακούσω τι έχω και μέχρι να μάθω σκεφτόμουν ότι το Nomads τελείωσε για μένα! Τελικά το πρωί με το που ξύπνησα ο πυρετός έπεσε τελείως!", είπε και συνέχισε: "Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι δεν ήξερα αν ήθελα να κερδίσω το έπαθλο, δεν ήθελα όμως να χάσω τον Γιώργο! Προσπάθησα να φτιάξω κάτι όμως μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο, έγινα αυτό που σιχαινόμουν, ένας εαυτός που είχα θάψει πολύ καλά, δεν αξίζει σε κανέναν μας!".

Μάλιστα, δεν έλειψε και η συγκίνηση τόσο από τον ίδιο, όσο και από την Αποστολία Ζώη.

"Να μείνουν οι παρέες, να είμαστε αληθινοί, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να ζούμε αρμονικά! Και το παγκάκι είναι ανοιχτό για όλους!", είπε κλείνοντας ο γνωστός tattoo artist, ρίχνοντας γέφυρες προς τους συμπαίκτες του.

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι παίκτες αποδέχτηκαν όσα ειπώθηκαν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top