Mόνο στο star.gr: Σούσουρο σε μεγάλο κανάλι! Αυτή η κόντρα είναι το next…talk of the town

Οι παρουσιαστές, το ψυχολογικό πρόβλημα και τα νευράκια

Σούσουρο σε μεγάλο κανάλι!

Πέμπτη μεσημέρι στο γραφείο…Παρακαλάς να έρθει η Παρασκευή και ας είναι και Black Friday. Και εκεί που πνίγω το χασμουρητό μου μεταξύ του Λιαργκόβα…του προϋπολογισμού…και άλλων δαιμονίων (των πραγματικών, αυτών που όλοι μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά) και προσεύχομαι κάτι να διαταράξει την ησυχία μου - από εξωγήινη εισβολή μέχρι έναν αναπάντεχο έρωτα – ντριιιιιιν, χτυπάει το τηλέφωνο!

Το νέο που ακούω από την άλλη άκρη της γραμμής με κάνει να αναφωνήσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτό είναι νέο. Τα έχει όλα, ίντριγκα, διάσημους πρωταγωνιστές, σπιρτάδα, νευρούλια και στο τέλος έχει τον κυανόκρανο ειρηνοποιό που καλείται όχι μόνο να αναζητήσει το λευκό περιστέρι αλλά να το φέρει και στο κανάλι, το γνωστό, το πολύ γνωστό για την ακρίβεια.

 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Γιατί το νέο που θα σας πω είναι το επόμενο talk of the town και έχει πρωταγωνιστές δύο γνωστούς, τους λες και πασίγνωστους παρουσιαστές που εργάζονται στο ίδιο κανάλι.

Ο ένας λοιπόν που έχει εκπομπή θέλει τον άλλον, που τα χιλιόμετρα του στη δημοσιογραφία (έντυπη, τηλεοπτική και ραδιοφωνική) είναι αξιοζήλευτα, να τον έχει καλεσμένο.

 Έλα μου ντε όμως που ο έμπειρος δε θέλει να πάει στην εκπομπή που τον καλούνε. Δέχεται πιέσεις όμως γιατί τους συνδέει η κοινή τηλεοπτική τους στέγη. Και επειδή δεν είναι μόνο παλιά καραβάνα αλλά και δαιμόνιος, τι εφευρίσκει ως δικαιολογία; Τα ψυχολογικά προβλήματα! Εντάξει, υποκλίνομαι…Παίζει να είναι η ευφυέστερη ατάκα που έχω ακούσει ποτέ για χυλόπιτα.

 Τι έγινε μετά από αυτό; Ο κακός χαμούλης όπως φαντάζεστε. Ο άλλος έγινε έξαλλος, το μπουρλότο της Σαπφούς Νοταρά στη θρυλική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Βουγιουκλάκη, δεν ήταν τίποτα μπροστά του…Εξέλαβε τη δικαιολογία ως ειρωνεία και έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο.

Πήγε μέχρι και στον Διευθυντή Προγράμματος. Τι να σου κάνει κι αυτός. Ποιον να υποστηρίξει και ποιον όχι…Τι έγινε από εκεί και πέρα δεν έμαθα αλλά όμως μη μου πεις ότι δε σου έφτιαξα τη μέρα με αυτή την ίντριγκα!

 

Της Ισμήνης Λέντζου

(i.lentzou@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top