Η Wind γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Πελατών και κάνει απίστευτες προσφορές στους πελάτες της

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Η Wind γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Πελατών

Η Wind συμμετέχει στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών και γιορτάζει την εξυπηρέτηση στους πελάτες της με μοναδικές προσφορές σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας της.

Έτσι από σήμερα έως και τις 10 Οκτωβρίου, όλοι οι επισκέπτες των καταστημάτων Wind θα βρουν smartphones, tablet και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε εκπληκτικές τιμές.

Έτσι τα Huawei P10 και P10 Lite θα τα βρείτε στην τιμή των 499€ και 269€ αντίστοιχα, το Samsung Tab E WiFi στην τιμή των 169€ και το wearable Samsung Gear Fit 2 στα 99€, ενώ οι προσφορές δεν σταματούν εδώ.

Εκτός από τις προσφορές σε κινητές συσκευές και gadgets, οι κάτοχοι smartphones της Samsung απολαμβάνουν επίσης 1GB δώρο από τη WIND για 1 ημέρα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συνδρομητές είναι να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND και να επιδείξουν το ενημερωτικό sms που έχουν λάβει.

Με τις παραπάνω και πολλές άλλες προσφορές 4G κινητών συσκευών αλλά και το 4G Δίκτυο της WIND, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν απρόσκοπτα πρόσβαση σε βίντεο του YouTube, να ποστάρουν άμεσα φωτογραφίες στο Facebook, να μοιράζονται μοναδικές στιγμές στο Instagram, το Snapchat και το Twitter με εξαιρετικές ταχύτητες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top