«Ο Στέλιος Χανταμπάκης έγινε ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου»-Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Όσα είπε για τον πρώην παίκτη του Survivor

Ο Χανταμπάκης έγινε ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Reallife παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και στον Στέλιο Χανταμπάκη.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη:

Νιώθεις μοναξιά στην Ελλάδα;

Κουράστηκα να νιώθω ότι με “πετάει” η ζωή από εδώ και από εκεί. Δεν τρελαίνομαι που έχω να μιλήσω με τον πατέρα μου 10 χρόνια. Όλα γυρίζουν γύρω από τη συνείδηση. Έχω δοκιμαστεί στη ζωή μου. Επέλεξα να κάνω ένα επάγγελμα που δεν μου απέφερε ποτέ λεφτά.

Θα σε στεναχωρούσε μια αρνητική κριτική;

Δυστυχώς, είναι πολύ εύκολο να διαμορφωθεί κοινή γνώμη από κάτι που γράφτηκε με σκοπιμότητα για να προκαλέσει ίντριγκα. Ακόμα και ο τίτλος «Βίωσε ρατσισμό» είναι προκλητικός. Αυτός που το γράφει έχει σκοπό να ανακυκλωθεί κάτι τέτοιο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας από τους πιο γλυκούς και γελαστούς ανθρώπους, μέσα από ένα παιχνίδι έγινε ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου. Δεν μου αρέσουν αυτές οι οριακές καταστάσεις. Προσπαθώ να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου.

Υπάρχουν κλίκες στη θεατρική κοινωνία;

Ήθελα πάντα να είμαι εκεί που με θέλουν. Δεν έχω κανέναν λόγο να προσπαθώ να πείσω να με θέλει κάποιος που δεν θα με θελήσει πραγματικά ποτέ. Για να γίνεις καλός στον χορό, κάτι πρέπει να ενεργοποιήσεις μέσα σου, κάπως να επαναστατήσεις. Ακόμη και το κεφάλι που πρέπει να σκύψεις πολλές φορές, δεν θα το κάνεις επειδή είσαι δούλος, αλλά επειδή καταφέρνεις και λυγίζεις των εγωισμό σου, ώστε να γίνεις καλύτερος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top