Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Χρυσικοπούλου στον Γκουντάρα και η ΦΩΤΟ με την Μενεγάκη!

Η ανάρτηση στο Instagram

To αντίο της Χρυσικοπούλου στον Γκουντάρα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας για 16 χρόνια ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη  και έχει συνδέσει το όνομα του και την επαγγελματική του πορεία στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Η συνεργασία των δύο πολύ καλών φίλων και συνεργατών έκανε τον κύκλο της και έτσι ο δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ωστόσο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να τον αποχαιρετήσει  και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη και στον Γρηγόρη Γκουντάρα και συνόδευσε τη λεζάντα της, με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια!

Συγκεκριμένα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έγραψε: «Ο Γρηγόρης που στις φωτογραφίες κοιτάει όπου να 'ναι, ο Γρηγόρης ο ερευνολόγος, ο Γρηγόρης με το κινητό με πορτακι εν ετει 2014, ο Γρηγόρης με το ελβετικό δάνειο, ο Γρηγόρης που έχει σκίσει τη γάτα, ο κολλητός του Τσίτα, ο πρίγκιπας του Γέρακα. Είναι όλα αυτά. Αλλά είναι και ένας πανάξιος συνάδελφος, ένα κοφτερό μυαλό που πάντα έχει μια ενδιαφέρουσα οπτική να σου δώσει, ένα παιδί γεμάτο ευαισθησίες, ένας σύζυγος διαμάντι, ένας μπαμπάς πρότυπο. Είναι ο Γρηγόρης ο διπλανός μου, ο Γρηγόρης ο φίλος μου. Σε ευχαριστώ για όλα @g.goudaras, να είσαι σίγουρος πως θα μεγαλουργήσεις σε ό,τι κάνεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top