Κώστας Αναγνωστόπουλος: Το άγνωστο χειρουργείο που απέκρυψε από την παραγωγή του Survivor

Δείτε τι αποκάλυψε on air

Το χειρουργείο που απέκρυψε o Kώστας Αναγνωστόπουλος από την παραγωγή του Survivor αποκάλυψε στην εκπομπή «Πανόραμα» η αδελφή του, Μένια.

Ερωτηθείσα τι ήταν εκείνο που ακούστηκε όσο ήταν ο μισθοφόρος στο ριάλιτι επιβίωσης και την ενόχλησε, τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, εκείνη απάντησε:

«Ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο δεν το είπε ποτέ γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να ήταν ανασταλτικός λόγος στο να τον πάρουν στο παιχνίδι. Είναι μια επέμβαση που είχε κάνει ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία κάπου την βρήκαν από το προφίλ του στο Facebook και έγινε μια αναπαραγωγή ότι ο Κώστας είναι πάρα πολύ σοβαρά και αποχωρεί».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τι χειρουργείο ήταν αυτό, αλλά και τους λόγους που δε θέλησε να το αποκαλύψει ούτε στην παραγωγή, αλλά ούτε και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:

«Είχα έναν πολύποδα στη χολή και έκανα αφαίρεση χολής πέντε μήνες πριν μπω στο παιχνίδι. Δεν θεώρησα ότι πρέπει κάποιος να το ξέρει από το παιχνίδι γιατί μπορεί να με έκοβαν. Ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται ο άλλος για να με ψηφίσει. Θέλω να με ψηφίζει γιατί του αρέσω, γιατί με γουστάρει και γιατί δεν κλαίγομαι.»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top