Το μήνυμα της Χρυσικοπούλου μετά την ένταση με την Μενεγάκη! «Το κατάπιες αμάσητο» ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στο Instagram μετά την on air ενόχληση της παρουσιάστριας στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Επεισοδιακά έκλεισε η φετινή σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη. Χαρακτηριστικό ήταν ένα σκηνικό που συνέβη στην τελευταία εκπομπή ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την συνεργάτιδα της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ενώ η παρουσιάστρια του Alpha έκανε τον δικό της απολογισμό και θυμόταν παλιότερες σεζόν, η  Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόλμησε να ρωτήσει την κυρία Μενεγάκη «πως ένιωσες αυτή τη χρονιά». Η συγκεκριμένη ερώτηση έκανε "μπουρλότο" την ωραία Ελένη.

«Κοίταξε να δεις… Συνεντεύξεις δεν δίνω! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τα ξαναλέω άλλη μία τελευταία. Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δεν γίνονται. Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα!», είπε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.

«Ό,τι θέλω να πω, θα το πω, όπως θα πεις κι εσύ αυτό που θέλεις. Όχι συνεντεύξεις σε εμένα ρε παιδιά!» συνέχισε και ρώτησε την Ελιάνα «εσύ πώς νιώθεις που εισέβαλες στα μέση της σεζόν, εγκυμονούσα;».

Τι και αν προσπάθησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου να της εξηγήσει, η παρουσιάστρια είχε ήδη εκνευριστεί. 

Το θέμα για την παρουσιάστρια και τη συνεργάτιδα της μπορεί να έληξε με το πέρας της εκπομπής, ωστόσο... συνεχίστηκε στα social media. 

Όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στην κυρία Μενεγάκη αμέσως μετά την ένταση που είχαν οι δυο τους, τα σχόλια έπεφταν "βροχή". 

«Και τώρα που τα φώτα χαμηλώνουν, μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη. Για την σεζόν που πέρασε, για την Ελένη, για την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και για όσους βρήκατε χώρο στην καρδιά σας για να χωρέσετε εμένα και την τεράστια κοιλιά μου», έγραψε η Ελιάνα, με κάποιες διαδικτυακές φίλες της, να εκφράζουν την αντίθεση τους με τη στάση της.

«Λάθος σου που δεν αντέδρασες, αυτό είναι μείον σου. Το κατάπιες αμάσητο», έγραψε μια φίλη.

«Πρέπει να πάρεις θέση για την Ελένη Μενεγάκη και να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται», της έγραψε μια άλλη φίλη.

«Αυτό το "εισέβαλε έγκυος" δεν καταπίνεται με τίποτα όμως. Έχεις ψυχραιμία προφανώς, αλλά εύχομαι επί προσωπικού να σου ζήτησε μια συγνώμη η κυρία. Όσο για το τηλεοπτικό κοινό, έχουμε άποψη, μνήμη, διάκριση και..τηλεκοντρόλ ανά χείρας», της έγραψε μια άλλη φίλη .

Δείτε ΕΔΩ: Η on air ενόχληση της Ελένης: «Eρωτήσεις στην Μενεγάκη, δεν γίνονται»

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για... βαφτίσια! «Ψάχνουμε όνομα! Θα μας βοηθήσετε;» - ΦΩΤΟ

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top