Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για... βαφτίσια! «Ψάχνουμε όνομα! Θα μας βοηθήσετε;» - ΦΩΤΟ

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram και έγινε χαμός!

Ελένη Μενεγάκη βαφτίσια

Στην αγαπημένη της Άνδρο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, κάνει διακοπές από το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη. 

Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, έφυγε για το λατρεμένο της νησί, όπου περνάει ξέγνοιαστα καλοκαίρια με την οικογένεια της. 

Όσο απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα όμως, φροντίζει να διατηρεί επαφές με τους θαυμαστές της μέσω του Instagram. Το μεσημέρι της Κυριακής, μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει η ίδια με το... νέο σκυλάκι της και ζητάει την βοήθεια των Followers της για τα… βαφτίσια του τετράποδου!

«Ψάχνουμε όνομα! Θα μας βοηθήσετε;» έγραψε η ωραία Ελένη στην λεζάντα, δείχνοντας στο κοινό το νέο σκυλάκι pug της οικογένειας! 

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά η φωτογραφία της Μενεγάκη με το σκυλάκι συγκέντρωσε χιλιάδες likes, ενώ πολλοί χρήστες έσπευσαν να της προτείνουν ονόματα. «Cookie, Αγαπούλης, Ντένις, Ραούλ, Δούκας, Ηρακλής, Ρόκι, Ρόκο, Ρούμπι» είναι μερικά από τα ονόματα που της πρότειναν.

Γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο σκυλάκι η Μενεγάκη;

Η ιστορία των σκυλιών Pug ξεκινά πριν από τουλάχιστον 2500 χρόνια. Πάντα αποτελούσαν κατοικίδια ζώα που υπηρετούσαν πιστά τον άνθρωπο. Τα Πάγκ είναι μικρόσωμα σκυλιά, κοντότριχα,με τετράγωνο σχήμα. Τα συναντάμε συνήθως σε μπεζ, μαύρο και γκρι χρώμα. Τα σκυλιά αυτά έχουν έντονη προσωπικότητα και ισχυρή θέληση, αλλά σπάνια είναι επιθετικά. Αντιθέτως, είναι πολύ φιλικά και είναι κατάλληλα για οικογένειες με παιδιά. Ανάλογα με τη διάθεση του ιδιοκτήτη τους, τα Πάγκ μπορούν να είναι ήσυχα και υπάκουα, αλλά και ζωηρά και παιχνιδιάρικα. Έχουν την τάση να ακολουθούν τους ιδιοκτήτες τους, προκειμένου να μη χάσουν ούτε λεπτό από τη "δράση". Είναι νωχελικά σκυλιά,τους αρέσει να παίρνουν σύντομους ύπνους, γι' αυτό χρειάζονται καθημερινή άσκηση και βόλτα, ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση παχυσαρκίας. Τα Pug λατρεύουν να κάνουν αταξίες και σκανταλιές. Τα σκυλιά αυτά είναι σαν μικροί κλόουν και το χαίρονται πραγματικά. Δεν είναι φτιαγμένα για κυνήγι, ούτε για να σκάβουν, ούτε για φύλακες. Είναι αποκλειστικά ζώα συντροφιάς, που λόγω του βολικού τους μεγέθους μπορούν να ακολουθήσουν το αφεντικό τους σε κάθε του δραστηριότητα και σκοπός της ζωής τους είναι να περνάνε καλά. 

Με πληροφορίες από ptheo.blogspot.gr, ratses.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top