Ο βρετανικός Τύπος για την τρομοκρατική επίθεση: «Τρόμος στη Γέφυρα του Λονδίνου»!

ΔΕΙΤΕ τα πρωτοσέλιδα

Ο βρετανικός Τύπος για την τρομοκρατική επίθεση: «Τρόμος στη Γέφυρα του Λονδίνου»!

Σε συναγερμό βρίσκεται το Λονδίνο από χθες το βράδυ μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της πόλης!

Ο βρετανικός Τύπος σήμερα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο το μακελειό. Μάλιστα κάποιες εφημερίδες πρόλαβαν να εκδώσουν δεύτερο φύλλο προκειμένου να καλύψουν τις τραγικές εξελίξεις από την επίθεση στο Λονδίνο.

«Σφαγή στο Λονδίνο καθώς “οι τρομοκράτες χτυπούν ξανά”» είναι το πρωτοσέλιδο της Sunday Telegraph. H εφημερίδα γράφει ότι αστυνομικοί μπήκαν σε μπαρ και ρεστοράν γύρω στις 11:00 το βράδυ τοπική ώρα λίγο αφότου ένα βαν θέρισε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και βγήκαν έξω οι δράστες και μαχαίρωσαν ανυποψίαστους περαστικούς στο Borough Market. Αυτόπτης μάρτυς ανέφερε ότι το βαν έτρεχε «με περίπου 80χλμ την ώρα».

«Τρόμος στο Λονδίνο» τιτλοφορείται η Sunday Express. H εφημερίδα λέει ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί όταν ένα βαν έπεσε πάνω στο πλήθος στη Γέφυρα του Λονδίνου, κι ότι ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπως εξάλλου ελικόπτερα και σκάφη θυπό τον φόβο μιας επανάληψης της επίθεσης στη Γέφυρα του Ουέστμινστερ τον περασμένο Μάρτιο, όταν σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι.

Η Sun αναφέρει ότι κλειδώθηκαν πελάτες και προσωπικό σε παμπ στην περιοχή του Λονδίνου καθώς μια «συμμορία» «προσπάθησε να μπει μέσα» στη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για πιθανούς συνεργούς οκτώ λεπτά μετά το πρώτο τηλεφώνημα στις αρχές.

Η επίθεση κυριαρχεί στο κυριακάτικο φύλλο της Star, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι ο οδηγός του βαν ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και «θέρισε» πεζούς.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top