Survivor: «Περίμενα να φύγει ο Μπο! Είναι λίγο… υπόγειος»

Δείτε το βίντεο

Ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί η Ελεονώρα Μελέτη του ζήτησε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την παρουσία του Μπο στο Survivor.

Εκείνος τότε είπε ότι δεν του αρέσει η κριτική που κάνει ο ράπερ κάποιες φορές. Ο τρόπος που κρίνει είπε πως είναι… υπόγειος.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε ανοιχτά και για όσα θα τον έκαναν να ψηφίσει τον Μπο για να αποχωρήσει…

«Δεν περίμενα να φύγει ο Κοκκινάκης. Περίμενα να φύγει ο Μπο. Αν έμπαινα στη διαδικασία να ψηφίσω, για κάποιο λόγο θα ψήφιζα τον Μπο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πιο ντόμπροι. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να πουν κάτι μπορούν να το πουν σε όλους μπροστά. Νομίζω ότι έχω δει αρκετές φορές τον Μπο να λέει κάτι όσον αφορά άλλους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αλλά μπροστά τους να είναι όλα μέλι γάλα. Και αγκαλιές και φιλιά και όλα αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό.

Θεωρώ ότι αν έχει κάτι με κάποιον ή έστω μια παρεξήγηση, θα ήθελα να του το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Να του πει δεν μου άρεσε αυτό που έκανες, θα ήθελα να το διορθώσεις ή πες μου που έχω εγώ λάθος. Έχω δει πολλές φορές που κρίνει και δεν μου αρέσει ο τρόπος του, είναι λίγο …υπόγειος. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που από την αρχή νομίζω δεν ψήφιζε αγωνιστικά και θεωρώ ότι το έκανε γιατί κι εκείνος δεν μπορούσε, δηλαδή δεν τον συνέφερε.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top