ΣΑΛΟΣ με το Survivor Camp του Πάνου Αργιανίδη! Ακυρώθηκε έπειτα από διαμαρτυρίες- Τι απάντησε στο Star ο πρώην Μαχητής

Δείτε το βίντεο

Ο κακός χαμός έγινε με το Survivor Camp που διοργάνωνε ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης σε συνεργασία με την γυμνάστρια Ελένη Δάρρα σε σχολείο της Πάτρας.

Η εκδήλωσε τελικά ακυρώθηκε έπειτα από έντονες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η διεξαγωγή του παιχνιδιού, στο οποίο συμμετέχοντες θα ήταν οι δύο πρώην «Μαχητές», είχε προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών. Ωστόσο, ο σύλλογος διδασκόντων διευκρίνισε ότι δεν παραχωρεί την άδεια για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση δήλωσαν ότι αρχικά είχαν δώσει την άδεια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να διεξαχθεί μία τελετή λήξης για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια η τελετή εν αγνοία των διδασκόντων μετατράπηκε σε Survival Camp και εν τέλει, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της.

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star, απάντησε λέγοντας: 

«Εγώ σέβομαι τις απόψεις που είναι αντίθετες από αυτές που υποστηρίζουμε εμείς. Εμείς υποστηρίζουμε ότι αυτό το κομμάτι είναι παιδαγωγικό, όσον αφορά στα παιδιά. Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι το Survivor είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο τα παιδιά το έχουν αγκαλιάσει. Οπότε το να είμαστε απέναντι σε αυτό, δεν αποδεχόμαστε τι συμβαίνει στην κοινωνία. Εγώ σέβομαι τις απόψεις τους πάρα πολύ! Εγώ αυτό που θα συνιστούσα είναι να έρθουν από τη δική μας πλευρά, ως εκπαιδευτικοί, ως άνθρωποι που έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς με τα παιδιά. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι τα παιδιά αυτή τη στιγμή βρίσκονται πίσω από έναν υπολογιστή και ασχολούνται με τα social media. Eμείς μεγαλώσαμε στις αλάνες και παίζαμε!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της η Ελένη Δάρρα έκανε το παρακάτω post στο facebook: 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top