Survivor VS Τελικός Euroleague Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Ποιος βγήκε νικητής στην τηλεθέαση;

Σύμφωνα με τα νούμερα της Nielsen

Survivor VS Τελικός Euroleague Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός: Ποιος βγήκε νικητής στην τηλεθέαση;

Για ακόμα μια φορά, φαίνεται πως το ριάλιτι επιβίωσης Survivor όχι μόνο «επιβίωσε» στους πίνακες της τηλεθέασης, αλλά βγήκε και νικητής το βράδυ της Κυριακής!

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ από τις 21:45 μέχρι τις 23:00 είχε απέναντί του τον τελικό της Euroleague Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός στην ΕΡΤ2.

Σύμφωνα με τα νούμερα της Nielsen, από τις 21:45 μέχρι τις 23:00 που τα δυο προγράμματα βρισκόντουσαν απέναντι, στο γενικό σύνολο, το Survivor σημείωσε 32,08% στο γενικό, ενώ ο αγώνας μπάσκετ σημείωσε 25,12%.

Στα νεανικά κοινά, το ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ πέρασε με μεγάλη διαφορά μπροστά με 39,6%, ενώ ο τελικός στην ΕΡΤ σημείωσε 28,6%.

Μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ καθυστέρησε κατά ένα τέταρτο την έναρξη του Survivor για να βγει το μεγαλύτερο μέρος του έξω από τον ανταγωνισμό-, ενώ το μπάσκετ δεν κατάφερε να περάσει μπροστά παρά μόνο στο κρίσιμο τέταρτο 22:15 – 22:30 που σημείωσε 29,7% έναντι 28,3% του ριάλιτι στο γενικό σύνολο.

Την υψηλότερη τηλεθέαση ο αγώνας της Euroleague την έκανε στο πρώτο ημίωρο προβολής που έφτασε έως το 40,2% στα νεανικά κοινά. Το Survivor από την άλλη σκαρφάλωσε μετά τα μεσάνυχτα στο 65,5% στα νεανικά κοινά! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top