Πασίγνωστος πρωταγωνιστής έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγε στον Alpha-Αποκαλύψεις Βερύκιου για τις τηλεοπτικές αλλαγές

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Βόμβα πέταξε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος στον Happy Day.

Ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος έγινε πασίγνωστος μέσα από το σήριαλ του ΑΝΤ1, Μπρούσκο, αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου. Από σήμερα τα ξημερώματα και τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Alpha!

«Τα καλύτερα έρχονται στον Alpha. Ώρα 5 το πρωί, εδώ στον Alpha, μετά από διαπραγματεύσεις και παζάρια αρκετών ημερών και μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες, στις 05:05 έπεσαν οι υπογραφές. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται πια στην αγκαλιά του Alpha. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου τη σεναριογράφο και τον Κούλη Νικολάου, θα προβάλλουν για τα επόμενα 2 χρόνια δύο νέα προϊόντα. Το ένα προϊόν είναι μια καθημερινή μυθοπλασία καλύτερη από το Μπρούσκο το «Τατουάζ» και μία εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία, το «Κόκκινο Νυφικό»…», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

Παρόντες ήταν ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Δήμος Βερύκιος, ο Κώστας Σούσουλας και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου από την πλευρά του Alpha. Απέναντι, μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλης Νικολάου. Η σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών κράτησε πάνω από 12 ώρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top