Survivor-Το ξέσπασμα της Σόφης Πασχάλη: Τι σας έχει χαλάσει στη Ευρυδίκη;

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η Σόφη Πασχάλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί είχε ένα μικρό… ξέσπασμα.

«Να ρωτήσω κάτι; Εάν έφευγε η Ευρυδίκη, αυτοί που θέλουν να φύγει, δεν σκέφτονται ότι το παιχνίδι είναι και αγωνιστικό; Τι σας έχει χαλάσει στη Ευρυδίκη; Έχει κάνει κάτι; Να πω όμως το εξής! Η Ευρυδίκη δεν έχει κάνει τίποτα αρνητικό ποτέ! Ίσα ίσα που βοηθάει την ομάδα της πάρα πολύ!»

Η Ελεωνόρα Μελέτη μάλιστα της απάντησε ότι ο κόσμος πίστευε ότι η Βαλαβάνη ήταν στην κλίκα και γι αυτό τον λόγο έπρεπε να φύγει καθώς ο κόσμος μετά την αποχώρηση Χούτου-Χανταμπάκη την έβλεπε ως... ομαδάρχισσα.

Η γνωστή γυμνάστρια τότε της απάντησε: «Εγώ μαζί σας, απλά να ξέρετε ότι σε όλα τα νομίσματα υπάρχουν πάντα δυο όψεις. Και εσείς βλέπετε μόνο τη μία!»

Ακόμα η Σόφη Πασχάλη είπε, ότι από την χθεσινή ψηφοφορία ήταν δεδομένο ότι θα έφευγε μια από τις δυο κοπέλες. Και αυτό γιατί πάντα φεύγουν πρώτα όπως είπε οι κοπέλες από αυτά τα παιχνίδια.

«Γιατί ποιο λόγο να τραβήξουν αυτά τα κορίτσια που είναι μια χαρά κορίτσια, είναι καλά κορίτσια γιατί να τραβήξουν αυτά που μου κάνανε εμένα π.χ; Γιατί πρέπει να υπάρχει τόσος μεγάλος φανατισμός από την στιγμή που εσείς δεν πεινάτε, δεν κρυώνετε, δεν βρέχεστε και εμείς τα περνάμε αυτά. Για σας είναι μόνο παιχνίδι. Για μας είναι ζωή. Το ξαναλέω. Δεν είναι παιχνίδι για μας» είπε η Πασχάλη.

«Ούτε για μας είναι ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι και ταυτόχρονα είναι ένα σίριαλ που έχει εξέλιξη. Θυμάστε την φρενίτιδα που είχε ξεσπάσει όταν είχε έρθει η Τόλμη και γοητεία στην Ελλάδα; Άλλες ήταν με την Μπρούκ και άλλες με την Καρολάιν» της απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top