Η ταινία ’’Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0’’ απόψε στο STAR

Θα προβληθεί στις 22:20

Η ταινία ’’Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4.0’’ απόψε στο STAR

​ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 4.0: Η περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2007 απόψε στις 22:20 στο STAR!

Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνή του αποστολή.

Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι Η.Π.Α γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ώρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία…

Ο Μπρους Γουίλις γνώριζε πως το σενάριο για την τέταρτη συνέχεια του "Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει" ήταν έτοιμο αλλά δέχτηκε να επιστρέψει στο ρόλο του Τζόν Μακλέιν μόνο όταν ανέλαβε ως σκηνοθέτης ο Λέν Γουάιζμαν, τον οποίο θαύμαζε από την σκηνοθεσία του στο "Underworld: Η Εξέλιξη". Δεν ήταν λίγες οι φορές όπου ο Μπρους Γουίλις πρότεινε αλλαγές στις ατάκες και στις αντιδράσεις του Μακλέιν αφού γνωρίζει πλέον τον ρόλο απ’έξω και ανακατωτά.

Το "Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει 4.0" ακολουθεί την παράδοση των προηγούμενων ταινιών και προσφέρει μερικές από τις πιο ρεαλιστικές σκηνές δράσης, που μπορεί να δει κανείς σε ταινία. Τα γυρίσματα των επικίνδυνων σκηνών βασίστηκαν στη χρήση κασκαντέρ και περιορίστηκε η χρήση των υπολογιστών για τα ειδικά εφέ.

Ο γνωστός, ελληνικής καταγωγής σκηνογράφος,Πάτρικ Τατόπουλος ("Μέρα Ανεξαρτησίας") δημιούργησε τεράστια εντυπωσιακά σκηνικά, τα οποία αποδείχτηκαν ιδανικά για το γύρισμα εκρηκτικών σκηνών δράσης.

Για την ανάγκη των γυρισμάτων ήταν απαραίτητη η χρήση τεσσάρων πανύψηλων γερανών, κατασκευάστηκαν ολόκληρα τμήματα λεωφόρων ενώ χρειάστηκε να κατασκευαστεί και ένα τζετ "Χάριερ".

Ο Μπρους Γουίλις ξεκίνησε ένα εξουθενωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης αρκετούς μήνες πρίν την έναρξη γυρισμάτων ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του ρόλου, καθώς και να αποδείξει πως ο Τζόν Μακλέιν είναι ακόμα σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε κίνδυνο παρουσιαστεί παρά το πέρασμα των χρόνων.

Όταν ο Λεν Γουάιζμαν ήταν στο γυμνάσιο είχε γυρίσει μια ταινία με τους φίλους του εμπνευσμένη από το "Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει". Τότε δεν πίστευε πως αρκετά χρόνια μετά, θα σκηνοθετούσε την τέταρτη συνέχεια της ταινίας.

Η Τζέσικα Σίμπσον πέρασε από ακρόαση για το ρόλο της κόρης του Τζον Μακλέιν χωρίς όμως επιτυχία. Οι παραγωγοί της ταινίας συζητούσαν αρχικά με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για το ενδεχόμενο να υποδυθεί το γιο του Τζον Μακλέιν, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top