Ο Ηλίας Βαλάσης του πρώτου Survivor ΞΕΣΠΑ για τον Χανταμπάκη: «Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος»

ΔΕΙΤΕ τί έγραψε στο Instagram

Ο Ηλίας Βαλάσης του πρώτου Survivor ΞΕΣΠΑ για τον Χανταμπάκη: «Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος»

Ένα οργισμένο μήνυμα συμπαράστασης στον Στέλιο Χανταμπάκη ανέβασε στο instagram μαζί με μια φωτογραφία τους ο Ηλίας Βαλάσης, ο πρώην παίκτης του Survivor 1.

Ο Βαλάσης ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας ότι δεν περιμένει «το κατασκεύασμα μιας παραγωγής» να του πει ποιος είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Συναντήθηκα με τον Στέλιο τον φίλο μου, που μου στάθηκε από 14 χρόνων δίπλα μου.

"Δεν του στάθηκα", "μου στάθηκε" (και ας είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερος), δούλευε 3 δουλειές για να τα καταφέρει.

14 χρόνων παιδί μετά από τόσες σβούρες στην ζωή μου ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι μου. Ξέρω ποιος είναι ο Στέλιος. Δεν περιμένω το κατασκεύασμα μίας παραγωγής να μου πει ποιος είναι.

Ούτε την οργή όλων αυτών που πέσανε θύμα.

Η παραγωγή καλά κάνει, αυτή είναι η δουλειά της και ο κόσμος ερμηνεύει αυτό που βλέπει. (Δεν κατηγορώ κανέναν) Απλά εγώ ξέρω. Έπαιξα και παρουσίασα τέτοια παιχνίδια, στεναχωριέμαι για αυτούς που ξέρουν τον Στέλιο η έχουν συνεργαστεί μαζί του και είπαν κάτι διαφορετικό για τα νούμερα τηλεθέασης (χωρίς να περιμένουν καν να μιλήσει κάποιος από τους παίκτες, κάποιος που έχει ζήσει ένα κομμάτι αλήθειας) αυτοί είναι αδικαιολόγητοι.

Είναι ένα λάθος που δεν μ' αφήνει να ησυχάσω. Αυτά. καλή σκέψη φίλοι μου...».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top