ΤΡΟΛΑΡΑΝ την «υψοφοβία» της Λάουρα στο Happy Day: «Δεν είναι εύκολο να το δικαιολογήσεις»

Πώς σχολίασαν τα όσα έγιναν

ΤΡΟΛΑΡΑΝ την «υψοφοβία» της Λάουρα στο Happy Day: «Δεν είναι εύκολο να το δικαιολογήσεις»

«Στο παιχνίδι που την είχαν ανεβάσει; Σε ουρανοξύστη για να παίξει το αγώνισμα;». Ήταν μόνο μια από τις ατάκες που ακούστηκαν το πρωί της Τρίτης στο Happy Day, όπου και σχολίασαν τις εξελίξεις που προβλήθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor.

Φυσικά, η συζήτηση κινήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου γύρω από την υψοφοβία της Λάουρας, και το άθλημα που έκανε, παρά τα όσα έχει δηλώσει περί αυτής.

«Καλά, έχουμε πάθει όλοι σοκ!» είπε η Ελένη Τσολάκη και προσπάθησε να τη δικαιολογήσει ο Κώστας Φραγκολιάς, λέγοντας: «Στα αγωνίσματα φοβάται γιατί δεν είναι δεμένη και δεν νιώθει ασφάλεια. Χτες την είχαν δέσει και ήταν οκ».

Σε αυτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Εννοείς ότι αν της έλεγαν να κάνει και μπάντζι τζάμπινγκ, θα το έκανε δηλαδή;», προσθέτοντας: «Αυτό είναι που λένε ότι στον άνθρωπο που δεν θέλει το συμβαίνει, έτσι και αυτή κόλλησε στο μέσο της διαδρομής».

Τα όσα προβλήθηκαν «τρόλαρε» και η Νάνσυ Παραδεισάνου, συμπληρώνοντας: «Εγώ να δώσω συγχαρητήρια στον παραγωγό που είχε εμπιστευτεί πριν κάποια χρόνια τη Λάουρα για μία θεατρική παράσταση είχε δει κάτι στον χαρακτήρα της, στην τσιρίδα της. Δεν θεωρώ ότι είναι αλήθεια όλο αυτό» έριξε το καρφί της η Νάνσυ Παραδεισιανού. «Ίσως έχει κάποια φοβία και να το ξεπέρασε, αλλά δεν είναι εύκολο να το δικαιολογήσω» είπε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top