Τι συμβαίνει με το «ΟΛΑ Ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη; - ΟΛΟ το ρεπορτάζ

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Τι συμβαίνει με το «ΟΛΑ Ξεκόλλα» του Θέμου Αναστασιάδη; - ΟΛΟ το ρεπορτάζ

«Νηστεία» από το «ΌΛΑ ξεκόλλα» είχε γίνει την Μεγάλη Εβδομάδα κάτι που γίνεται όλες τις σεζόν – με την σατιρική εκπομπή της late night ζώνης του ΑΝΤ1 να προβάλει συνήθως τα καλύτερα των περασμένων ημερών, εβδομάδων, μηνών –, αλλά όλα δείχνουν ότι και η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου θα μείνει χωρίς τον… Θέμο της.

Και αυτό είναι επίσημο!

Τι ακριβώς συμβαίνει, όμως, και δεν θα προβληθεί η εκπομπή ούτε τη Δευτέρα, ούτε την Τρίτη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, το «ΌΛΑ ξεκόλλα» δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του σταθμού την ερχόμενη Δευτέρα 1η Μαιού λόγω… αργίας – ούτε έχει γίνει κάποιο γύρισμα – κονσέρβα το οποίο θα παιχτεί την καθιερωμένη ώρα και μέρα από το κανάλι των Σπάτων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ούτε και την Τρίτη θα προβληθεί εκπομπή, παρόλο που η Τρίτη δεν είναι… αργία. Ο λόγος; Ο Θέμος Αναστασιάδης έχει ένα θέμα με τα μάτια του – πρόβλημα που τον δυσκόλεψε αρκετά και στο γύρισμα της περασμένης Τρίτης – και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί καθόλου γύρισμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον παρουσιαστή να σκέφτεται να «σταματήσει», μιας και είναι δυσαρεστημένος με την ώρα προβολής της εκπομπής του που πολλές φορές καθυστερήσει να ξεκινήσει λόγω των… Ραδιοαρβυλέων; Αυτές είναι φήμες που υπάρχουν τα τελευταία (κάμποσα) χρόνια και όπως έχει φανεί εκ του αποτελέσματος δεν είναι τίποτα παραπάνω από… φήμες!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top