Άκης Δείξιμος: Το παρασκήνιο από το πάρτι της Ένωσης στο Survivor- Η ερώτηση του Ντάνου και η... γκάφα!

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο τραγουδιστής

Μετά το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor, ο Άκης Δείξιμος ήταν καλεσμένος στο «Happy Day» και έκανε αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης και τους παίκτες.

Ερωτηθείς αν γνωρίζουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές τι γίνεται στην Ελλάδα με το παιχνίδι απάντησε: «Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι αυτό το οποίο τους απασχολεί, το τι γίνεται στην Ελλάδα. Ο Ντάνος κάποια στιγμή με έπιασε και με ρώτησε και του είπα “εντάξει, σας βλέπουνε”. Δηλαδή, μίλησα λίγο γενικά κι εγώ. Δεν μου είπαν από την παραγωγή κάτι, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν αυτονόητο ότι δεν θα πρέπει να τους πω. Δεν ξέρουν απολύτως τίποτα!»

«Τα παιδιά ήταν συμπαθέστατα όλα! Ήταν όλοι μαζί και το χαιρόντουσαν όλοι μαζί. Τα παιδιά εκείνο το βράδυ κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο» πρόσθεσε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, στο πάρτι ήταν και η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη Χριστίνα Μπόμπα. Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μοιραστεί και την γκάφα που έκανε, καθώς πέρασε τον Σάκη Τανιμανίδη για παίκτη του ριάλιτι,  μιας και όπως εξομολογήθηκε πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο δεν είχε παρακολουθήσει το Survivor.

«Επειδή δεν παρακολουθώ τηλεόραση, την ώρα που κάναμε πρόβα με τους παίκτες κάποια στιγμή έρχεται ο Σάκης Τανιμανίδης και του λέω «Για πες μου αγόρι μου, ποιο τραγούδι θα πεις εσύ»; Αλλά η απίστευτη γκάφα ήταν όταν περιέγραφα το περιστατικό στην ομάδα της παραγωγής και γυρίζουν και μου συστήνουν την κοπέλα του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top